Tapeta

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• STRONG1977
    Czy w nowym 2004 roku będą piwne tapety na pulpit ??
    STRONG1977
    Dziś już 4 stycznia a nowej tapety nie widać. Szkoda bo już sie przyzwyczaiłem do tych piwnych kalendarzy. Mimo wszystko mam nadzieje, że wkrótce takowe znowu zagoszczą w dziale "prezenty". Zdrówko
    2004-01-04, 11:34
  • dadek
    Ukraina, Słowiańsk, Bulwar Puszkina 9, Torskaja Pivovarnia/RC Taler
    dadek
    Słowiańsk to jak na razie najdalej na wschód wysunięte miasto Ukrainy do jakiego dotarliśmy. Leży w okręgu donieckim (choć jak wiadomo sam Donieck obecnie jest zajęty przez separatystów), a związek z Polską ma taki, że jest miastem partnerskim Opoczna znanego z fabryki płytek ceramicznych....
    2020-03-26, 05:32
  • Dziubak
    Tapeta - KWIECIEŃ
    Dziubak
    Czy pojawi się tapeta kalendarzowa - Kwietniowa? Miesiąc już ku końcowi.
    2007-04-26, 23:08
  • heckler
    Jíloviště, Všenorská 45, Pivovar Ettore
    heckler
    Mała wioska Jíloviště leży w dzielnicy Praga-zachód. To tu w hotelu Palace Cinema wybudowanym w latach 20-tych XX wieku w zeszłym roku został otwarty mały browar Ettore.
    Osobiście pod hotel dotarłem po dosyć wyczerpującej wycieczce rowerowej od strony dzielnicy Pragi-Zbraslav. Stamtąd...
    2018-09-06, 09:09
  • ART
    Gadżety elektroniczne
    ART
    Jestem przekonany, że rzucony przez Żąleną pomysł (w galerii) kiedyś wypali - tj. zostanie wydany kalendarz np. z porterem w roli głównej. Zapewne miał na myśli kalendarz w formie drukowanej, ale w oczekiwaniu na takową wersję (niewiadomo ile) przywróciłem do działania kolejny fragment...
    2003-01-08, 23:09
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...