Nie, śniadanie dopłacasz 6 jewro.
Dział "Browar z hotelem"
Collapse
X
-
Pozwolę sobie odświeżyć temat!
Aktualnie w naszym kraju powstało już kilka browarów oferujących noclegi.
W Miedziance (aktualnie 120zł za dwójkę), w Kościerzynie, w Szymbarku, w Jedlinie Zdrój, w Tleniu, w Ustce, w Gdańsku (Brovarnia), w Kujankach, w Łąkominie, w Białej Podlaskiej, w Sławicach, w Gliwicach, w Rzeszowie, w Lublinie (Lwów).
O jakimś zapomniałem?Ostatnia zmiana dokonana przez abernacka; 2015-05-21, 14:34.Comment
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
No tak, Hrubieszów i Żelechów (zapomniałem).
Co do Płocka zastanawiałem się, czy jego umieścić w zestawieniu. Wszak raz on działa a raz nie.Comment
-
Poznań "Brovaria"
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
-
Proszę o więcej szczegółów. Jako osoba, która korzystała jesteś w stanie coś więcej powiedzieć. No chyba, że w innym serwisie znajdę Toją opinię...Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2015-05-25, 13:31.Comment
-
W budynku, w którym to mieści się browar, na poddaszu działa hostel Agora.
Oferowane są tam dość skromne pokoje za umiarkowanie niską cenę. Klimatem hotel przypomina hotel robotniczy. Na całe szczęście pokoje są czyste, wyposażone w łazienkę oraz w TV.Comment
-
Po raz kolejny serwis F4F przygotował zestawienie ofert noclegów w browarach. Nie pamiętam gdzie tamto poprzednie wrzuciłem, a ten wątek wydaje się być adekwatny.
Tylko dla pełnoletnich! Zbiór noclegów w hotelach z własnym browarem. Pobyty od 180 PLN/noc - Fly4free.pl - tanie loty i sposoby na tanie bilety lotnicze👍 1Comment