Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arbuz_LWO
jestem za kolegą Markus77
mocne Ciechana jest numerem jeden w swojej klasie lecz nie wątpliwie goni go Lwówek Piastowski...jeśli go jeszcze nie próbowaliście to żałujcie........
Nie myśleliście o tym by stworzyć kategorie "Browar roku"?
Można nagradzać wtedy dany browar za wiele różnych działań zaczynając od jakości piw, wielkości oferty, wprowadzonych piw, szeroko rozumianego postępu, działań marketingu itd. itd.
Dla mnie również (tak czy tak) Raciborskie jest odkryciem roku
Zadałem i nawet głosowałem rok i 2 lata temu. Źle spojrzałem, może tak...
jest kategoria która "algorytmem" tworzy Browar Roku, a może lepiej jednak wziąć pod uwagę oddzielne głosowanie na Browar Roku w którym wzięłoby się pod uwagę więcej czynników niż tylko zsumowanie lokaty danych piw z danego browaru w rankingach lub a może lepiej dodanie w jakiś sposób innych czynników które wpływałyby na wynik tego algorytmu.
No ale to tylko taka propozycja...
Wieś Neerijse jest położona 13 km na południowy zachód od Leuven, skąd dojechać tu można autobusem nr. 70. Idąc od przystanku nie sposób ominąć kompleksu starych budynków z czerwonej cegły, tym bardziej że od razu w pierwszym można przez okno zobaczyć stare urządzenia piwowarskie,...
Kalmar to miasto portowe (40 tys. mieszkańców) nad Cieśniną Kalmarską, znane z historii z Unii Kalmarskiej z 1397 r., wiążącej Szwecję, Danię i Norwegię unią personalną. W jej następstwie, na zamku w Kalmarze, koronowano władcę tych trzech królestw skandynawskich - Eryka Pomorskiego...
No dobra. Po wielu próbach piwotekowych miałem obiekcje do tego tworu. Ale niepotrzebnie. Piwo całkiem stylowe, może trochę za bardzo alkoholowe i za mało palone jeśli człek miałby się czepiać. Ale jest dobrze smakowo. Wizualnie bardzo dobrze....
Wystawcy i goście zjeżdżający na Brau Beviale tłumnie zapełnili browary w Nürnberg, więc my wybraliśmy się do Erlangen. To satelickie miasto na północ od Nürnberg jest osiągalne po 15 minutach jazdy pociągiem, a od stacji kolejowej do browaru trzeba odbyć kilometrowy spacer przez tutejszą...
Comment