BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Chemmobile i Pendragon moderatorami w Piwo-Gdzie :)
a przede wszystkim zapraszam do powitania Chemmo i Pendiego na ich już starych poniekąd stanowiskach, z których ci zapewne ciągle jeszcze bardzo się cieszą ...
Jako, że czasu mam coraz mniej i jak każda Szara potrzebuję ochrony niniejszym anonsuję pojawienie się dwóch nowych twardych, nieprzejednanych, bezkonkurencyjnych moderatorów w Dziale Piwo Gdzie.
Knajpami odtąd będzie się opiekował Pendragon pseudo Pentagon.
Za barki ze sklepami...
Browarek odwiedziłem 12.09.2019 zupełnie przypadkowo i to dzięki Pendragonowi. Zadzwonił akurat jak wracałem pociągiem z Pilzna do Pragi, trochę pogadaliśmy a na koniec zapytał: "-Gdzie planujesz zakończyć dzisiejszy dzień?" Ja na to, że chyba wysiądę po drodze do któregoś...
Kilkanaście dni temu ukazała się ta pozycja dzięki współpracy / przy czynnym udziale browarbizowiczów: azazel82, masumi, Pendragon.
Krótkich recenzji dokonali na swoich blogach Browarnik Tomek, sam Tomek Gebel (azazel82) oraz bloger z kilka Słów o Piwie oraz Mason z Igą (blog Żaba w piwie) na...