Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Fetysz domowopiwowarski

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• Aygon
    Elysium Stettin?
    Aygon
    Pierwszy raz spotykam się z tak sygnowaną butelką (tylko na denku) i do tego na kapsel. Czy to jakiś "romans" szczecińskiego browaru z kapslowaniem czy po prostu coś się tak samo zwało?...
    2008-01-08, 02:00
  • ART
    znowu coś pada
    ART
    niestety jak zapewne zauważyliście, coś się dzieje nie tak z forum. siedzę właśnie nad tym, ale nie wiem jak szybko to załatwię.
    wszystkie dyskusje są zabezpieczone więc nie ma obaw, że którąś skasowano. to tylko kwestia problemu z wyświetlaniem za pomocą skryptów forum.
    2001-05-21, 07:45
  • Abraksas
    Oto jestem
    Abraksas
    Witam wszystkich ubrowarnionych tubylców!!!

Jak może zauważyliście od niecałego miesiąca jestem pełnoletni, co mogłoby sugerować brak doświadczenia w sprawach chmielnych specjałów; otóż nic bardziej błędnego ( jednak biorąc poprawkę na nie przekraczanie ustawy o wychowaniu...
    2003-08-01, 00:04
  • Maidenowiec
    Czerwcowe wieści
    Maidenowiec
    Witamy serdecznie wszystkich Piwowarów

Trochę się uzbierało, więc może zacznę od spraw bieżących. Jak, być może, zauważyliście uzupełniliśmy już część stanów magazynowych i wiele produktów jest na powrót dostępnych. Reszta również będzie Niestety w związku...
    2008-06-02, 22:50
  • slado
    Nigdy więcej dekantacji!
    slado
    Warka 22 - kanał
    No nie, trafiło pod kapsel bo się nie godzi od razu wylewać.
    Ale nigdy już więcej nie będę oszczędzał na drożdżach. Nie tędy droga.
    Jest to druga moja zepsuta warka i druga na drożdżach z dekantacji, reguła? Nie będę już sprawdzał....
    2004-03-14, 01:00
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...