Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TowarzyszWieslaw
Fetysz domowopiwowarski
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Browar Thisted przeszedł w tym roku rewolucje wizerunkową i jedną z jej rezultatów jest to piwo. Etykieta podkreśla trzy szczepy drożdży (taki wewnątrzbrowarowy fetysz), w składzie cukier i lukrecja.
Piana: przeciętna
Gaz: mniej niż więcej
Kolor: zgodnie z nazwą, ciemnoczerwony...-
Channel: Dania
-
-
Przedstawiam Wam impresję z pobytu w Libercu.Wyjazd do Liberca potwierdził moją miłość do Czech jako kraju piwarniami, browarami i piwem płynącego. Udało mi się spróbować piw z 7 browarów których wcześniej nie piłem a także wypiłem sobie kilka wspomnień (szczegóły na Piwo –...
-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
czesc wam chcialem powiedziec ze jesli juz zauwazyliscie kapsel to moze ktos spojzal by na skrzynke do debowego bo jest tez niczego sobie
Pozdrawiam wszystkich
Yellow-
-
-
Witam. Chciałem się Wam pochwalić moją stroną internetową - http://www.kapsle-wismat.yoyo.pl/ . Istnieje ona już ponad pół roku ale dopiero teraz ma ostateczny wygląd. Jest na niej prawie 700 kapsli czyli wszystkie jakie do tej pory udało mi się uzbierac. Nie jest ona profesjonalna, ale w zupełności...
-
Channel: Moje zbieranie
2007-09-05, 15:09 -
-
Pracując kilka lat przy piwie, często słyszałem od ludzi różne rewelacje na temat produkcji browara. Takie najfajniejsze to :
- piwo jest żółte, bo dodaje się do niego bydlęcej żółci,
- w kadziach fermentacyjnych pływają sobie szczury
- butelki myje się szczotkami...-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment