Lodówka Styropianowa

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Kluska28
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2013.12
    • 19

Lodówka Styropianowa

Czy wie ktoś gdzie mogę kupić lodówkę styropianową o takich wymiarach aby zmieścił się fermentor 30l z kranikiem ?

Chciałbym zrobić kilka piw dolnej fermentacji a warunki mi na to nie pozwalają. Mieszkam w bloku w kawalerce bez piwnicy i najniższa temperatura jaką osiągam to 20-21C :/
  • EzEt
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2011.03
    • 156

Taką lodówkę można zrobić samemu, nie jest to zdaje się kupa roboty. Sam się nad tym zastanawiam. Kwestia zakupu płyt styropianowych i kleju/taśmy.
    https://www.facebook.com/browarbaluty/

Comment

• misiek4251
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2014.06
      • 3

Sam przygotowałem sobie taką lodówkę. koszt ok 30 zł. do sklejenia użyłem kleju na gorąco który nie jest przeznaczony do klejenia styropianu ale całkiem ładnie zdał egazmin

Comment

Related Topics

Collapse

• heckler
        Rozstání-Moravská Třebová, Rozstání 31, Pivovar Mlejn
        heckler
        Mlejn, to kolejny ,wiejski, browarek, który powstał na skraju malutkiej wioski Rozstání oddalonej o niespełna osiem kilometrów od Moravská Třebová. Browar zajmuje część kompleksu starego młyna, który stoi tuż przy drodze, zaraz za torami kolejowymi i u podnóża górki Doubravice....
        2023-08-30, 09:11
      • dadek
        Austria, Wiedeń, Absberggasse 27, Bräuhaus Ten. Fifty.
        dadek
        30.04.2024 odwiedziliśmy dzielnicę Favoriten leżącą na południe od Hauptbahnhof, gdzie w 2018 roku zaczął swą działalność malutki browarek Ten. Fifty. Dojechać tu można tramwajami 6 i 11, po czym dojść 200 m.
        Miejsce na browar jest idealne - to jeden postindustrialnych budynków...
        2024-05-24, 00:56
      • panstudent
        (Warszawa) Kupię lodówkę na fermentor
        panstudent
        Cześć, szukam lodówki na potrzeby fermentacji, nie ma nikt zbędnej?
        Mowa o elektrycznej oczywiście
        Pozdrawiam
        2020-02-03, 18:20
      • ART
        Targówek, ul. św. Wincentego 99/2B, To Co Lubię
        ART
        Lokal znajduje się na warszawskim Targówku, niedaleko stacji metra Kondratowicza i zielonych terenów Parku Bródnowskiego.

Godziny otwarcia:
        Poniedziałek – Czwartek: 12:00 – 22:00
        Piątek: 12:00 – 23:00
        Sobota: 12:00 – 23:00
        Niedziela: 12:00 – 22:00

Strona...
        2025-08-24, 00:08
      • ART
        Praha 8 - Kobylisy, Přemyšlenská 1684/1, Poctivej Výčep
        ART
        Lokal prowadzony przez Radka Fuksa z dobrym wyborem rotujących pip, mieści się w dzielnicy Kobylisy, na północy Pragi. Niedaleko Pivovar Ladvi Cobolis czy wyszynk Bad Flash.
        Mieliśmy niedaleko z odjechanej miejscówki noclegowej przy Drahanskim Potoku.

Jest tu w miarę obszerna...
        2025-07-31, 21:06
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...