Ruszyła strona internetowa firmy AN.KA sp. z o.o. (chyba tak sie ta firma nazywa bynajmniej jest napisane tak na opakowaniu) www.mcvin.com. Maja w ofercie drożdże piwowarskie (jeden rodzaj).
Drożdże piwne z Torunia
Collapse
X
-
Odp: Drożdże piwne z Torunia
ptasiak napisał(a)
Ruszyła strona internetowa firmy AN.KA sp. z o.o. (chyba tak sie ta firma nazywa bynajmniej jest napisane tak na opakowaniu) www.mcvin.com. Maja w ofercie drożdże piwowarskie (jeden rodzaj).Comment
-
Czy ktoś pisał do nich jaka jest cena tych drożdży?
Ja napisałem kilka dni temu i do tej pory nie dostałem odpowiedzi."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!Comment
-
arzy napisał(a)
Czy ktoś pisał do nich jaka jest cena tych drożdży?
Ja napisałem kilka dni temu i do tej pory nie dostałem odpowiedzi.Tres PiwowaresComment
-
-
may napisał(a)
Na mój e-mail również nie było odpowiedzi.
Dziwna sprawa.
"Witam,
Drożdże piwne kosztują 157,00 zł/ kg netto + 10 zł netto za przesyłkę.
Pozdrawiam,
Anna Michaluk"Ostatnia zmiana dokonana przez arzy; 2004-06-24, 15:37."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!Comment
Related Topics
Collapse
-
Radomsko w 2022 roku zaczęło figurować na piwnej mapie Polski.
Na terenie dawnych zakładów Metalurgii powstało centrum handlowe, a w nim browar restauracyjny o nazwie Metalurgia.
Lokalizacja Metalurgii jest bardzo korzystna dla przyjezdnych, odległość od dworca kolejowego to niecałe...-
Channel: Łódzkie
-
-
Zastanawiałem się długo cóż mógłbym napisać o browarkach w których próbowałem piwa, ale ich nie widziałem od wewnątrz co mi się rzadko zdarza.
Ale coś napisać trzeba, nie zawsze musi być kawior, jak brzmiał tytuł pewnego filmu.
Miasto Wozniesiensk nie prezentuje...3 Photos-
Channel: Ukraina
2022-02-01, 23:22 -
-
Browar restauracyjny który działa w dzielnicy Ruzinov, w ciągu swojej krótkiej historii zdążył zmienić już nazwę. Został umiejscowiony w budynku z lat 30-tych ubiegłego wieku, w którym mieścił się jakby to nazwać, robotniczy dom kultury. Początek działalności w roku 2018, był pod...
-
Channel: Słowacja
-
-
Na regensburskim anusplac...
wróć....
Arnulfsplatz
pod nr 3 stoi taka ładna stara kamienica z browarem z koziołkiem - Kneitinger.
Kilka ichnich piw zostało opisanych na forum. Nie szaleją z asortymentem, jeśli chodzi o różnorodność - bo...-
Channel: Niemcy
-
-
poprzednie nazwy miasta to Celinograd, Akmoła, Astana
Można powiedzieć, że browar legenda, wygląda jak muzeum epoki komunizmu i tak wyglądają wszystkie sale, których jest kilka. Kuchni tu nie próbowałem ale ceny dość przeciętne, średnio ok 25 zł po przeliczeniu za danie...-
Channel: Kazachstan
2019-10-25, 18:55 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment