a ja napisałem dość dawno i parę dni temu dostałem odpowiedź, że firma AN.KA nie zajmuje się sprzedażą drożdży piwowarskich. nie byłoby w tym nic dziwnego, ale napisałem na adres, podany na stronie pod linkiem "gdzie kupić". wygląda to jakby były dwie firmy, obie strony jakby zrobione przez domorsłego webmastera sprzed 10 lat, a poziom obsługi pozostawia wiele do życzenia. szkoda, bo chciałem wypróbować Danstary.
Drożdże piwne z Torunia
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Radomsko w 2022 roku zaczęło figurować na piwnej mapie Polski.
Na terenie dawnych zakładów Metalurgii powstało centrum handlowe, a w nim browar restauracyjny o nazwie Metalurgia.
Lokalizacja Metalurgii jest bardzo korzystna dla przyjezdnych, odległość od dworca kolejowego to niecałe...-
Channel: Łódzkie
-
-
Zastanawiałem się długo cóż mógłbym napisać o browarkach w których próbowałem piwa, ale ich nie widziałem od wewnątrz co mi się rzadko zdarza.
Ale coś napisać trzeba, nie zawsze musi być kawior, jak brzmiał tytuł pewnego filmu.
Miasto Wozniesiensk nie prezentuje...3 Photos-
Channel: Ukraina
2022-02-01, 23:22 -
-
Browar restauracyjny który działa w dzielnicy Ruzinov, w ciągu swojej krótkiej historii zdążył zmienić już nazwę. Został umiejscowiony w budynku z lat 30-tych ubiegłego wieku, w którym mieścił się jakby to nazwać, robotniczy dom kultury. Początek działalności w roku 2018, był pod...
-
Channel: Słowacja
-
-
Na regensburskim anusplac...
wróć....
Arnulfsplatz
pod nr 3 stoi taka ładna stara kamienica z browarem z koziołkiem - Kneitinger.
Kilka ichnich piw zostało opisanych na forum. Nie szaleją z asortymentem, jeśli chodzi o różnorodność - bo...-
Channel: Niemcy
-
-
poprzednie nazwy miasta to Celinograd, Akmoła, Astana
Można powiedzieć, że browar legenda, wygląda jak muzeum epoki komunizmu i tak wyglądają wszystkie sale, których jest kilka. Kuchni tu nie próbowałem ale ceny dość przeciętne, średnio ok 25 zł po przeliczeniu za danie...-
Channel: Kazachstan
2019-10-25, 18:55 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment