Drożdże piwne z Torunia

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• pebejot
    Radomsko, Metalurgii 7, Metalurgia Restauracja&Browar
    pebejot
    Radomsko w 2022 roku zaczęło figurować na piwnej mapie Polski.
    Na terenie dawnych zakładów Metalurgii powstało centrum handlowe, a w nim browar restauracyjny o nazwie Metalurgia.
    Lokalizacja Metalurgii jest bardzo korzystna dla przyjezdnych, odległość od dworca kolejowego to niecałe...
    2022-11-05, 07:28
  • bastion
    Ukraina, Wozniesiensk, Odeska 26, Sokolivskie i Falcon.
    bastion
    Zastanawiałem się długo cóż mógłbym napisać o browarkach w których próbowałem piwa, ale ich nie widziałem od wewnątrz co mi się rzadko zdarza.
    Ale coś napisać trzeba, nie zawsze musi być kawior, jak brzmiał tytuł pewnego filmu.

Miasto Wozniesiensk nie prezentuje...
    2022-02-01, 23:22
  • bastion
    Słowacja, Bratysława, Osvetova 2, Pivovar Brewer.
    bastion
    Browar restauracyjny który działa w dzielnicy Ruzinov, w ciągu swojej krótkiej historii zdążył zmienić już nazwę. Został umiejscowiony w budynku z lat 30-tych ubiegłego wieku, w którym mieścił się jakby to nazwać, robotniczy dom kultury. Początek działalności w roku 2018, był pod...
    2020-05-29, 21:56
  • ART
    Regensburg, Arnulfsplatz 3, Brauereigaststätte Kneitinger
    ART
    Na regensburskim anusplac...

wróć....

Arnulfsplatz

pod nr 3 stoi taka ładna stara kamienica z browarem z koziołkiem - Kneitinger.

Kilka ichnich piw zostało opisanych na forum. Nie szaleją z asortymentem, jeśli chodzi o różnorodność - bo...
    2024-08-09, 18:11
  • becik
    Kazachstan, Nur-Sułtan, Shokan Valikhanov 9, Epocha
    becik
    poprzednie nazwy miasta to Celinograd, Akmoła, Astana

Można powiedzieć, że browar legenda, wygląda jak muzeum epoki komunizmu i tak wyglądają wszystkie sale, których jest kilka. Kuchni tu nie próbowałem ale ceny dość przeciętne, średnio ok 25 zł po przeliczeniu za danie...
    2019-10-25, 18:55
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...