Moja przygoda z Browamator-em miała trochę inny przebieg.
W przesyłce którą otrzymałem brak było pojemniczka do pomiaru gęstości brzeczki (podstawka z rurą). Po interwencji telefonicznej otrzymałem zapewnienie, że już pakują i wysyłają pod wskazany adres.
Rezczywiście paczkę otrzymałem po dwu dniach a w niej dodatkowo z przeprosinami kilka gadżetów, nalepki samoprzylepne na butelki, miarki do cukru do nagazowania i dodatkowy wężyk.
W sumie byłem zadowolony z obrotu sprawy.
W przesyłce którą otrzymałem brak było pojemniczka do pomiaru gęstości brzeczki (podstawka z rurą). Po interwencji telefonicznej otrzymałem zapewnienie, że już pakują i wysyłają pod wskazany adres.
Rezczywiście paczkę otrzymałem po dwu dniach a w niej dodatkowo z przeprosinami kilka gadżetów, nalepki samoprzylepne na butelki, miarki do cukru do nagazowania i dodatkowy wężyk.
W sumie byłem zadowolony z obrotu sprawy.
. Jednak myśle że poinformowanie mnie o całej sprawie było tylko i wyłacznie spowodowane tym iż dzien wcześniej została stworzona dyskusja na forum (tylko i wyłącznie opinia autora tekstu
]poza tym jeżeli paczka została wysłana to dlaczego nie było meila w tej sprawie jeżeli BA mialo jakieś problemy to trzeba bylo o tym napisać a nie "ściemniać".towar przezemnie zamówiony był dostępny "od ręki".Ogólnie z BA jestem zadowolony
. Sprawę załatwiłem w centrali Stolicy, gdzie dowiedziałem się przy okazji, że ich oferta jest skierowana głównie do firm, stąd takie godziny pracy. To ja już wolę pocztę - jak mnie paczkowóz nie zastanie w domu, to sobie przynajmniej sam odbiorę o wygodnej dla mnie porze.
Comment