Znalazłem Czeskie strony z "gotowcami" jak by ktoś był zainteresowany. http://wds.cz/shop/pivo/main.php?kat...poradi=&akce=1
Czeski sklep w internecie
Collapse
X
-
Widzę, że interesującą ceną ma pompka do kega.Ostatnia zmiana dokonana przez Twilight_Alehouse; 2005-12-16, 09:43. -
Jak doliczycie ceny poczty zagranicznej to przestanie być interesujące. Ja chciałem swego czasu ściągnąć kilka książek i zapłata za przesyłkę była na poziomie wartości całego zamówienia.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Kurde, jak porównam tę cenę z ceną w Browamatorze, to mam ochotę widły naostrzyćPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseWidzę, że interesującą ceną ma pompka do kega.
Marek - domowarzyciel namiętnyComment
-
Pamiętaj jeszcze dodać koszt samego przelewu. Pan Zygmunt ma rację. Koszty dodatkowe przerosną wartość samego zakupu.Comment
-
To już nie o to chodzi, że zaraz tam pobiegnę kupować (chociaż i tak myślę, że ta pompka wyjdzie znacznie taniej, nawet biorąc pod uwagę wszystkie koszty).Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaPamiętaj jeszcze dodać koszt samego przelewu. Pan Zygmunt ma rację. Koszty dodatkowe przerosną wartość samego zakupu.
Chodzi nabywców tam i tu. Zupełnie nie rozumiem aż takiej drastycznej różnicy cen (cena pompki w BA, nie licząc kosztów wysyłki to ponad 100 PLN).Marek - domowarzyciel namiętnyComment
-
Patrzę i nie widzęPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseWidzę, że interesującą ceną ma pompka do kega.
Wykupili???Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"Comment
-
Nie wiedzieć czemu link nie prowadzi już tam gdzie powinien. Z menu po lewej stronie wybierz POTŘEBY PRO VÝROBU PIVA.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurplPatrzę i nie widzę
Wykupili???Comment
-
Jeżeli chodzi o "Soudek - výčepní ventil kód: 8304",
to widziałem tę pompkę.
Ale nie jest to pompka do KEG'a, tylko raczej do beczułek 5 litrowych.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"Comment
-
Przecież te 5-litrowe beczułki poniżej podpisane są soudek. Zresztą moja do kegów 5l jest cokolwiek podobna.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurplJeżeli chodzi o "Soudek - výčepní ventil kód: 8304",
to widziałem tę pompkę.
Ale nie jest to pompka do KEG'a, tylko raczej do beczułek 5 litrowych.Comment
-
KEG to jest typ beczki z zaworem typu fitting, przystosowanej do automatycznego mycia, napełniania, paletowania i zapinania do instalacji barowej. Widzisz gdzieś w tej puszce taki zawór? To jest po prostu duża pucha do piwa i tyle. Po prostu konserwa.Comment
-
Comment