BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Pompka do mini-kegów
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 100 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Witam. Znalazłem takie coś i chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej. Przypuszczam że jest to coś związane z piwem ponieważ znalezione razem z dwoma pipami/nalewakami do piwa mosiężnymi z pompka....
-
Channel: Identyfikacja
-
-
Znane uzdrowisko na wschodniej Moravě doczekało się w tym roku swojego browaru. Powstał on blisko luhačovického zámku (czyli pałacu) z 1738 roku, w przemysłowej przybudówce do budynków restauracji i pensjonatu "U koňa". Przyjeżdżając do Luhačovic pociągiem mijamy ten kompleks...-
Channel: Czechy
-
-
Odsprzedam:
1. Cztery minikegi 5l po 25 zeta
2. Dwie pompki ręczne do minikega po 15 zeta
3. Beczkę dębową osłonkową do minikega
4. Jedną pompkę na naboje CO2 do minikega - nie wiem czy sprawna
Pompka na CO2 i beczka stanowią komplet ale jeśli ktoś się...-
Channel: Targowisko piwowarskie
-
-
Witam
Sprzedam nalewak do mini kega 5l. Zdjęcie wyślę na mail.-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2017-08-08, 20:23 -
-
Witam
Proszę o doradzenie w kwestii zakupu kega 5 L z pompką ręczną czy na CO2. Wiem, że większość mi odpowie, że nie ma jak kegi 19L, ale na razie muszę sobie podarować ten zakup. Czy zlewając piwo po cichej bez dodawania glukozy a następnie dwa dni przed rozlewem nagazować piwo...-
Channel: Sprzęt
-
- Loading...
- Koniec listy.