Przeglądałem ofertę Havirzova i jakoś oferta słodów jest mocno przerzedzona. Z jasnych jest tylko extra jasny czeski słód i pale ale. Z ciekawości wie ktoś kiedy można liczyć na dostawę?
Rybnik- sprzęt i surowce
Collapse
X
-
Napisz zapytanie na mejla. Ja pisałem po Polsku oni odpisali po Czesku. I się dogadaliśmyComment
-
A o to i odpowiedź.
Dobrý den,
ceny sladů po loňské sklizni prudce stoupli a mi se snažíme dohodnout ceny lepší, proto momentálně neumíme stanovit termín naskladnění, ale předpokládáme do měsíce.
Děkuji a přeji úspěšný den.
W skrócie. Ceny słodów po ubiegłorocznych zbiorach poszły do góry a słodownie starają się go rzucić na rynek w jak najlepszej dla nich cenie więc nie wiadomo kiedy dokładnie dostawa będzie ale pewnie do miesiąca."Jak tam było, tak tam było,
Ale jeszcze nigdy tak nie było,
Żeby jakoś nie było."Comment
Related Topics
Collapse
-
Oferuje medal-otwieracz z nowego browaru rybnickiego na wymiane za powiedzmy 7 podstawek pod piwo.interesują mnie takie kraje jak:Albania,Andora,Bośnia,Islandia,Liechtenstein,K azachstan,Macedonia,Mołdawia,Monaco,Portugalia,San Marino,Watykan i Kosowo.zainteresowanych proszę o wiadomość
...
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2021-12-19, 23:16 -
-
Zapraszamy na nowe promocje:
- Akcesoria
Bazooka - DŁUGA - filtr do chmielin - gwint zewnetrzny 1/2 cala
- Akcesoria
Kapturek aluminiowy złoty - 34x90 - 20 szt.
- Akcesoria
Uszczelka do pojemnika fermentacyjnego
- Anglojęzyczna
...-
Channel: Centrum Piwowarstwa w Browarbizie
2020-01-13, 10:50 -
-
Witam serczenie wszystkich forumowiczów,
Mam pytanie:
Czy kotły zacierne, z klasy kotłów takich jak:
Kocioł zacierny COOBRA CRAFTBREWER CB5 - 50L, czy Kocioł zacierny BULLDOG MASTER BREWER 30L automat - nadają się do warzenia piwa w małym browarze restauracyjnym?
...-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Zapraszamy na nowe promocje:
- Akcesoria
Gar piwowarski wysoki 30 litrów – emaliowany
- Akcesoria
Kapslownica stołowa Grifo Heavy Duty
- Akcesoria
Pojemnik fermentacyjny ** PRZEZROCZYSTY ** PP 33 l z opcjami do wyboru
- Anglojęzyczna...-
Channel: Centrum Piwowarstwa w Browarbizie
2020-02-11, 16:33 -
-
Tereny poprzemysłowe otoczone kanałami na północ od centrum miasta. Stare budynki fabryczne wykorzystano jako knajpy, restauracje, sklepy, galerie i centra zabaw. Jest też i browar z wyszynkiem na miejscu w dużej hali z charakterystycznymi świetlikami na dachu. Można tu dojechać tramwajem nr....
-
Channel: Belgia
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment