Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Balingometr, jak to z nim jest

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• e-prezes
    Włochy, Bolonia, Via Broccaindosso 5c, Birra Cerqua
    e-prezes
    Jest to bardziej punkt wyszynkowy samego browaru niż sam browar, choć głowy nie daję. Sprzętu nie widać. Mała salka z ogrodowymi stolikami i ogródek na zewnątrz przy wąskiej, ale mało ruchliwej ulicy. Salka dekorowana pracami zaprzyjaźnionej artystki Laury Venezia. 4 krany na nalewaku plus...
    2023-02-08, 18:35
  • dessloch
    gdzie w wawie kupić balingometr?
    dessloch
    bo mi pies zbił mój... a kupiłem go w browamatorze.
    teraz patrze na ceny np chmieli w browamatorze i np wes sklepie, urzadzen w biowinie..to az strachbierze bo browamator z 40-50% rzeczy conajmniej mna droższe :/
    i nie chce tam za 20zł kupować samego balingometra.. gdy w sklepie...
    2005-01-01, 13:56
  • bastion
    Ukraina, Równe, Mickiewicza 32, Tri Slonia.
    bastion
    Ten mały browar w czasie swojej krótkiej historii istnienia, ma już drugą lokalizacje w Równym.
    Został uruchomiony w 2013 roku na adresie- Hruszewskoho 77.
    Tam działał przez dwa lata, by w 2015 roku, przenieść się na aktualne miejsce. Co ciekawe na tym pierwszym działa obecnie...
    2020-05-17, 21:55
  • krzysztoft
    Problem z piwem pszenicznym (błędny odczyt Blg)
    krzysztoft
    Opiszę pokrótce mój problem. Postanowiłem uwarzyć piwo pszeniczne z ekstraktów od browamatora. Kupiłem jeden z gotowych zestawów, który składał się z 5.1 kg pszenicznego ekstraktu słodowego + chmiel, gdzie po uwarzeniu miałem otrzymać brzeczkę BLG 19. No i tutaj zaczyna się problem,...
    2019-06-07, 18:52
  • herostrates
    Warszawa - sprzedam kompletny browar
    herostrates
    Cześć,

Ponieważ od kilku lat nic nie uwarzyłem, sprzedaję swoje wyposażenie.
    Zestaw to:
    - garnek z nierdzewki 50l z pokrywką
    - chłodnica zanurzeniowa z wężykami i szybkozłączką (taka: https://browamator.pl/chlodnica-zanu...x-215,3,5,2430)
    ...
    2018-09-16, 08:01
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...