BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Pierwsza APA
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Wąsowo, Chochlik Berliner Weisse
Ekstrakt 8blg alko 3,3%obj-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
West Coast Pale Ale.
https://moonlark.pl/beers/casual
Skopiowane ze strony:
Jasne, klarowne, goryczkowe i sesyjne piwo. Nachmielone intensywnie na goryczkę oraz na aromat klasycznymi, amerykańskimi odmianami: Mosaic, Mosaic Cryo, Cascade i Citra.
...-
Channel: Piwo - konkretnie
2024-01-03, 19:29 -
-
Cześć.
Jestem początkującym piwowarem domowym. Mam zamiar zrobić creamy stout z brewkitu i dodać do tego swój chmiel. Posiadam citre. Czy będzie ona pasowała do tekiego piwa?
Pozdrawiam
Sent from my VFD 610 using Tapatalk-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Ogłaszam konkurs , w którym nie są przewidziane nagrody
.
Po ilu piwach potraficie odcyfrować podany tekst ?
JA przyznam , że im więcej piw wypiję , tym trudniej mi się to czyta .
"Zdognie z nanjwoymszi baniadmai perzporawdzomyni na bytyrijskch...-
Channel: Przy piwie
-
-
Uwarzylem piwko jak w temacie z ekstraktów. Na goryczke dałem 50g Zeusa na resztę 100g Galaxy piwko właśnie na cichej. Sęk w tym że Galaxy z paczki granulat nie miał nic a nic aromatu( był w promocji hehe) przy przelewaniu skosztowałem smak spoko ale w aromacie taka ciut jakby stęchlizna...
-
Channel: Kołyska piwowarska
-
- Loading...
- Koniec listy.