Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Butelkowanie

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• kurek93
    Lager coopers
    kurek93
    Na wstępie chciałbym się przywitać. Jestem amatorem, robię pierwsze piwko lager z brewkita. Potrzebuje pomocy. Zrobiłem swoje pierwsze piwko, początkowe Blg 12, fermentacja 18 stopni, a teraz od kilku dni w 23. Wczoraj 5.01 mija dwa tygodnie. Blg stanęło od kilku dni na 4. Według kalkulatora...
    2023-01-06, 19:13
  • RomaNzRumunii
    Pierwszy brewkit fermentacja cicha
    RomaNzRumunii
    Witam wszystkich browarników, jestem nowy na forum i świerzak amator w kwesti warzenia , to moja pierwsza warka dlatego nie rzucając się z motyką na słońce zdecydowałem się na "zupkę chińską" ☺. Może dla was banalne pytanie ale nie chcę nic skopać a po przeczytaniu wielu tematów...
    2021-01-25, 20:25
  • Cooper
    Poszukuję współczesnych polskich butelek z tłoczonymi napisami (reliefem)po 1990 roku
    Cooper
    Jak w tytule. Tylko browarowe i tylko polskich marek tzn bez produkowanych u nas na licencji.
    Mam już chyba dobrą kolekcję 32 sztuki ale nadal w poszukiwanych są np Dog In The Fogg , jakieś 2 czy 3 Perły/Zwierzyńce czy Czas na EB z lat 90ych. Pewnie jeszcze jakieś inne o których już...
    2025-07-13, 23:27
  • Arszyn
    Butelka?
    Arszyn
    Mam pytanie, na które nie mogę znaleźć odpowiedzi. Czy mogę butelkować piwo w butelce np. po Jaegermasterze? Czy pęknie od gazu?
    2019-05-08, 00:09
  • grodek
    Sprzedam taboret gazowy z butlą gazową 11 kg
    grodek
    Mam do sprzedania taboret gazowy (kuchenkę) na gaz propan-butan o mocy cieplnej 7,5 kW z wbudowaną zapalarką piezoelektryczną. Podstawa ma wymiar ok. 40 x 40 cm. W zestawie jest też reduktor gazu wraz z wężem. Taboret jest bardzo stabilny i solidnie wykonany. Butla 11 kg na gaz propan-butan,...
    2024-03-10, 18:44
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...