Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wc
Początki są najgorsze.... dobre rady są wskazane :)
Collapse
X
-
Ja im współczuję. Podałem to tylko jako przykład wady pracy na urządzeniach gazowych. -
Taaaa wszyscy macie racje!
Ten szczegół , termopara, jakbym wiedział wcześniej to bym się zastanowił i pewnie nie kupił z BA, no ale mądry polak po szkodzie! Oby każdy, kto będzie czytał to forum, wiedział już o tych różnicach i miał świadomość co kupuje!
A mi pozostaje palnik bez termopary..... przynajmniej wiem, że jej nie ma i będę uważał!
Dzięki!
.... czekam....Comment
-
Sprzęcior jeszcze nie dotarł.... pewnie dopiero po niedzieli go dostane...
i się zacznie... kolejne pytania i kolejne dylematy...
aby nie było ich za dużo albo raczej żeby nie były głupie!
dlatego czytam forum... ale podobno: im więcej wiesz tym więcej masz pytań!
.......czekam ......Comment
-
Nie przejmuj się. Jak ktoś stwierdzi, że jakieś pytania są głupie to niech nie wymądrza się z odpowiedziami - jest przecież możliwość użycia "ignoruj"Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika trix[...]
i się zacznie... kolejne pytania i kolejne dylematy...
aby nie było ich za dużo albo raczej żeby nie były głupie![...]
"Dużo to nie znaczy Dobrze
Dobrze znaczy dużo"Comment
-
...jak się robi piwo?
hehe... czy ktoś w historii tego forum zadał takie pytanie?
BA ma jeszcze 30 godzin żeby przekazać paczkę kurierowi, który w ciągu 2 dni zobowiązany jest dostarczyć ją mi
a jak nie, to ...... dostane zawału 
......czekam.....Comment
-
dość często pojawia się jakiś ludek, który przysoli z pytaniem: Jak się robi piwo? pomóżcie plisssss mój e-mail...Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika trix...jak się robi piwo?
hehe... czy ktoś w historii tego forum zadał takie pytanie?
BA ma jeszcze 30 godzin żeby przekazać paczkę kurierowi, który w ciągu 2 dni zobowiązany jest dostarczyć ją mi
......czekam.....

Dziwne, że BA tak przedłuża
Sama paczka idzie półtora doby, gorzej jesli ją pakują przez tydzień. Ale z drugiej strony można się porozmyślać lub coś domówić w tym czasie
Comment
-
To bardzo ciężki okres...Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika trix[...]BA ma jeszcze 30 godzin żeby przekazać paczkę kurierowi, który w ciągu 2 dni zobowiązany jest dostarczyć ją mi
......czekam.....
Mam coś podobnego, bo nie mogę się doczekać następnego warzenia. A w planach mały eksperyment
"Dużo to nie znaczy Dobrze
Dobrze znaczy dużo"Comment
-
BA z mojego doświadczenia przedłuża wysyłkę paczki jak tylko mogą. Swoją drogą, niekoniecznie muszą zmienić Ci status w profilu na "wysłany" oraz poinformować mejlem. Już tak miałem, że raczyli mnie poinformować o tym fakcie parę godzin po tym jak odebrałem przesyłkę.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.Comment
-
dojść dojdzie ale chciałbym wiedzieć kiedy bo idzie przez kuriera. Z tego co się dowiedziałem to kurier ma mój tel. i dzwoni w razie mojej nieobecności... a jak nie zadzwoni to co????????? następny tydzień czekania? A z innej strony to chciałbym osobiście odebrać przesyłke...
....czekam....Comment
-
chłopie! uspokój się! idź na piwo, posprzątaj w domu...
a co będziesz robił jak piwko będzie leżakować?! i to tak 2-3 miesiące?
pozdrawiam MarekUważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...Comment
-
-
haaaaaaa...!!!
pierwsze dwie warki będą "pierwsze" - eksperymentalne
no i fakt, pewnie będę odstawiał modły..
kolejne będą już co 2,3 tygodnie... więc nudzić się nie będę!
taaa... taka mała "masowa" produkcja w planach... butelki już zbieram od 2 miesięcy...
...czekam...Comment
-
W każdym mieście kurierzy mają swoje sortownie, magazyny itp. nie bój żaby... Jak Cię nie będzie to możesz podjechać do ich siedziby.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika trixdojść dojdzie ale chciałbym wiedzieć kiedy bo idzie przez kuriera. Z tego co się dowiedziałem to kurier ma mój tel. i dzwoni w razie mojej nieobecności... a jak nie zadzwoni to co????????? następny tydzień czekania? A z innej strony to chciałbym osobiście odebrać przesyłke...
....czekam....
A gwarantuję Ci, że jeśli paczka jeszcze nie doszła to nie z winy kuriera. Oni działają błyskawicznie i taniej niż poczta. Co tydzień odbieram różne przesyłki więc już mam zaufanie.
Comment
-
Trix, możesz zadzwonić do BA żeby podali Ci numer listu przewozowego Twojej paczki. Potem wklepujesz go na stronie firmy kurierskiej i wiesz co się dzieje z paczką. Szczerze powiedziawszy nie mam zielonego pojęcia czemu BA nie podają tego numeru z automatu.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.Comment