Hej - ile prawdy jest w tym że :
cukier przegrywa na rzecz extraktu słodowego - przy produkcji z "brwe kita" ???????????
macie doświadczenia to tutaj jest okazja do wypowiedzi - czy lepiej dać ~30zł za extrakt niechmielony niż ~3zł za 1kg sacharozy ( cukru kryształu) .
prosze o opinie
pozdrawiam p98
cukier przegrywa na rzecz extraktu słodowego - przy produkcji z "brwe kita" ???????????
macie doświadczenia to tutaj jest okazja do wypowiedzi - czy lepiej dać ~30zł za extrakt niechmielony niż ~3zł za 1kg sacharozy ( cukru kryształu) .
prosze o opinie
pozdrawiam p98
- którzy maja za sobą kilka . brew kitów za sobą
mnie bierze. Podobno jest jakiś regulamin, to proszę wyżucać tych nie na temat ( teraz i ja się załapłem).
- mam syrop glukozowy ( o którym pisałem w innym poście) i teraz zapodam go do /przy następnym brew kicie - było na cukrze / extrakcie niechmielonym płynnym a teraz na syrpoie glukozowym - tylko o "smaku" i porównaniu to dopiero za 3 miesiące . ten czas - a cierpliwośc ohhh .
Comment