Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika angasc
A jesli wyszukiwarka go odpycha, niech przejrzy dzial artykuly.
Uwierz mi, ze laik odnajdzie sie tutaj. Pod warunkiem, ze nie prosi o podanie na tacy.
.
- mam syrop glukozowy ( o którym pisałem w innym poście) i teraz zapodam go do /przy następnym brew kicie - było na cukrze / extrakcie niechmielonym płynnym a teraz na syrpoie glukozowym - tylko o "smaku" i porównaniu to dopiero za 3 miesiące . ten czas - a cierpliwośc ohhh .
). P98 dostał odpowiedź na swoje pytanie i to ekspresowo, a że była tam sugestia jak powinien szukać wiedzy na forum, to chyba nie było przeczołganie go. Jeżeli uznałeś, że moja odpowiedź była nie wystarczająca, trzeba było napisać swoją, a nie wyżywać się na mnie. Tyle znaków ile zmarnowałeś poniżej mogłeś przeznaczyć na poinformowanie kolegi o przewagach ekstraktu słodowego.
. Żeby ułatwić im sprawę dajemy glukozę zamiast cukru. Jednakowoż, nawet w wypadku refermentacji warto sie zastanowić nad sproszkowanym ekstraktem słodowym. Użyłem takowego do weizena i był IMO znacznie lepszy (ale może to autosugestia i uleganie reklamie
) 
.
. Żeby ułatwić im sprawę dajemy glukozę zamiast cukru. Jednakowoż, nawet w wypadku refermentacji warto sie zastanowić nad sproszkowanym ekstraktem słodowym. Użyłem takowego do weizena i był IMO znacznie lepszy (ale może to autosugestia i uleganie reklamie
)
.

. Zauważ jedną rzecz p98 dostał odpowiedź (dalej twierdzę, że wyczerpującą wszelkie wątpliwości) po 3 minutach od zadania pytania. Po 3 MINUTACH. Jeżeli uważałeś, że odpowiedź była niesatysfakcjonującą mogłeś odpowiedzieć po swojemu zamiast bić pianę na temat chamstwa na forum wobec nowych użytkowników.
. Zauważ jedną rzecz p98 dostał odpowiedź (dalej twierdzę, że wyczerpującą wszelkie wątpliwości) po 3 minutach od zadania pytania. Po 3 MINUTACH. Jeżeli uważałeś, że odpowiedź była niesatysfakcjonującą mogłeś odpowiedzieć po swojemu zamiast bić pianę na temat chamstwa na forum wobec nowych użytkowników.

Comment