próba jodowa - proszę o szybką odpowiedź
Collapse
X
-
-
Masz coś przeciwko jasnemu pełnemu
Do codziennego picia jest wręcz idealne, "wynalazki" to można pić od święta.
80% moich warek to właśnie piwa jasne ładowane w KEGi.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"Comment
-
posty począwszy od wykipienia Escobara zasiliły przechmieliny. proponuję Ci Escobar wrzucić na luz.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Related Topics
Collapse
-
Witam.
Wczoraj zrobiłem swoje drugie piwko, pierwsze z zacierania. Piwko pszeniczne z zestawu BA,Hefeweizen Jasne pszeniczne 13blg. Oczywiście,nie obyło się bez problemow i przemyśleń.- słód Weyermann® pszeniczny jasny - śrutowany,
- słód Weyermann® pilzneński - śrutowany,
- słód Weyermann®
-
Channel: Twoje warzenie
-
Jestem nowy, więc po pierwsze witam wszystkich serdecznie.
W skrócie. Pierwsza próba zrobienia piwa. Brewkit + słód. Fermentor, nastaw 23l.
Zaczynałem około 16:00.
Zagotowałem brewkit + słód, rozrobiłem z zimną wodą do 23l. W międzyczasie uwodniłem...-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Pozlovice to miasteczko położone niedaleko uzdrowiska Luhačovice, tak dosłownie pięć kilometrów od. Mieścinę otacza zalesiony krajobraz zdominowany przez szczyt Pogórza Vizovickiego - Komonec. Szczyt ten jest częstym celem podróży turystów, rowerzystów i przebywających w okolicy kuracjuszy....-
Channel: Czechy
-
-
Stsounkowo niedawno, bo bodaj przed rokiem otwarty browar restauracyjny. Zarazem w cetrum Ostrowca jak i na uboczu.
W czwartkowe popołudnie zastałem niewielu gości. Oprócz sali restauracyjnej, neutralnej w odbiorze z widokiem na warzelnię i tanki plusem jest także taras wychodzący na bezludną...-
Channel: Świętokrzyskie
-
-
Browar resturacyjny ulokowany w centrum Porto, blisko popularnego Mercado do Bolhão.
Przeszklone ściany od ulicy, przestronne wnętrza.
Czynne od 12. do północy we wszystkie dnie tygodnia.
Obsługa szybka i miła.
Zestaw piw za mojej bytności obejmował dziewięć pozycji,...-
Channel: Portugalia
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment