Witam.Jestem na etapie zakupu nowego termometru który będzie służył do zacierania, a czasem być może także do mięsa. Ma to być sprzęt elektroniczny kwota do 100zł, ma sygnalizować progi temperaturowe i dobrze by było jeśli byłby też timer.Mam kilka propozycji. Czy ktoś może posiada któryś z poniższych modeli i może coś na jego temat napisać??Jeśli nie to który byście polecili??
http://http://www.biowin.pl/bioterm/termometry-do-potraw/termometr-do-zywnosci-z-sonda-0c-250cm-1-5m#!prettyPhoto
http://www.despol.pl/f/index.php/(US...tails/680.html
http://allegro.pl/termometr-elektron...814737442.html
http://brasner.pl/sklep/pl/p/Termome...alowa-WT-2/105
http://http://www.biowin.pl/bioterm/termometry-do-potraw/termometr-do-zywnosci-z-sonda-0c-250cm-1-5m#!prettyPhoto
http://www.despol.pl/f/index.php/(US...tails/680.html
http://allegro.pl/termometr-elektron...814737442.html
http://brasner.pl/sklep/pl/p/Termome...alowa-WT-2/105
Comment