BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Mam do sprzedania zestaw do domowego warzenia piwa w skład którego wchodzi: - garnek emaliowany z pokrywką o pojemności 30L 200 zł - drewniana warząchew (łyżka) 10 zł - śrutownik stołowy 200 zł - chłodnica zanurzeniowa ze stali nierdzewnej 100 zł - refraktometr 0-40°Brix'a...
Cześć,
Sprzedam sprzęt domowy:
18 skrzynek na piwo, ok 10 skrzynek z butelkami. Butelki są w większości czyste, bez etykiet, mogą byc zakurzone. Część 330ml, część 500ml. Dla zainteresowanego sprawdzę dokładnie ile czego tam jest.
Butelki litrowe z grubego szkła z zamknięciem...
Sprzedam zestaw na start, większość sprzętu z zestawu startowego z Twojego Browaru, historia: 3 warki.1. Fermantator z kranikiem 33 l
2. Fermentator z rurką 33l
3. Aerometr
4. Łyga
5. Środek do dezynfekcji ok. 50 % opakowania
6. Filtrator z oplotu
7. Jodowy...
Cześć
Kończę karierę i wyprzedaję zawartość mojego browaru. Tylko odbiór osobisty we Wrocławiu. Przy większych zakupach ceny do negocjacji, w takim wypadku mogę również podrzucić zamówienie na terenie miasta
Rzeczy kosztujące do 10zł można wymieniać za piwo...
Aż dziwne, że ten browar jeszcze nie został opisany na forum.
Działający (podobno) od 2021 roku obiekt to dziwaczny twór browaru restauracyjnego, połączonego ze stacją benzynową, zlokalizowany przy skrzyżowaniu dróg w miejscowości Dziekanowice, kilkanaście kilometrów od Wieliczki....