Kotly parowe Lozamet ZP-6 a a herms??!!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • broda666
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2012.03
    • 2

Kotly parowe Lozamet ZP-6 a a herms??!!

Witam brac piwowarska!

Jest to w sumie moj pierwszy post i mam nadzieje ze nie ostatni... co nie znaczy ze forum nie czytam i ze tu nie zagladam Tak jak napisalem w temacie stalem sie szczesliwym posiadaczem zestawu kotlow parowych w/w firmy.
    http://allegro.pl/zestaw-kotlow-prze...291599772.htmlProblem polega na tym, ze nie dysponuje takim przylaczem (zasilanie pradu) i zastanawiam sie nad przerobieniem calosi. Jesli ktos z Was ma jakies sugestie odnosnie przebudowy bede bardzo wdzieczny. Prace budowlane rusza za ok miesiac takze bede informowal co i jak idzie...

Tymczasem jesli ktos chcialby cos doradzic...czekam

Cheers
  • anteks
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛
    • 2003.08
    • 10815

W tej cenie kupiłeś?
    Mniej książków więcej piwa

Comment

• broda666
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2012.03
      • 2

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks
      W tej cenie kupiłeś?
      Nie, na pewno tyle bym nie wydal zeby to pozniej ciac... Kosztowalo mnie to tyle co kilka kegow, takze nie jest mi zal cos z tym zrobic.

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
        Czechy, Nová Paka, Jaromíra Brože 230, Rodinný pivovárek Antonín
        dadek
        Browarek znajduje się idealnie w połowie drogi pomiędzy węzłową stacją Stará Paka, a przystankiem osobowym Nová Paka město. Tak więc z pociągów możemy wysiąść tam gdzie nam bardziej pasuje, z każdej strony do przejścia jest 1700 m.
        Nasza 4-osobowa ekipa była zaproszona do browaru...
        2025-04-19, 19:18
      • dadek
        Niemcy, Erlangen-Kosbach, Am Deckersweiher 24, Hofbräu Oberle
        dadek
        Adres browaru niby w Erlangen ale jest to wieś włączona w obszar miasta odległa o ponad 7 km od głównego dworca kolejowego. Spod niego należy najpierw jechać autobusem 286 do przystanku Büchenbach-Lindenstraße i przesiąść się na linię 298 (w godzinach 10-16) lub 287 (poza 10-16). Te autobusy...
        2025-02-10, 00:58
      • grzeber
        Mołdawia, Kiszyniów, Str. Petru Rareș 35, Berăria Rareș 35
        grzeber
        Jeśli ktoś chce odpocząć od kraftowo-nowofalowej atmosfery, a jednocześnie wypić dobre piwo to jest miejsce dla niego. Około 15 minut pieszo od łuku tryumfalnego, na uboczu turystycznych szlaków mieści się lokalna piwiarnia z dobrym wyborem mołdawskich piw.

Z zewnątrz dosyć...
        2024-12-23, 20:13
      • zepol
        HERMS 100+100+50 L + stół + taboret + sterownik
        zepol
        Witam

Mam do sprzedania prawie kompletny system HERMS o wybiciu ok. 100 L

W jego skład wchodzą:

- kadź warzelna 100 L ze wspawanymi złączami

- kadź zacierna 100 L ze wspawanymi złączami

- fałszywe dno wycinane laserowo na wymiar...
        2023-07-28, 11:26
      • dadek
        Katowice, Żwirki i Wigury 11, Browar StarKraft
        dadek
        Browarek miałem możliwość odwiedzić 26.03.2024 dzięki uprzejmości Remka Staronia, czyli jego założyciela. W Katowicach jest on dobrze znany piwoszom jako właściciel już kultowej Absurdalnej gdzie oczywiście piw StarKrafta (i nie tylko) można spróbować z 16 kranów.
        W browarze pracują...
        2024-04-12, 00:26
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...