sprzedam garnki

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • toh11
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2016.03
    • 87

sprzedam garnki

mam na sprzedaż garnek stal nierdzewna poj 24 l który służył mi do zacierania na zwykłej płycie indukcyjnej. Z uwagi że miałem słabą indukcję drugi garnek na sprzedaż (warnik z wymienionym kranikiem) użytkowałem do chmielenia. Może komuś się przyda, kto nie chce użytkować gazu propan butan w małym mieszkaniu.
    Ja byłbym zadowolony z 300 zł. Preferowany odbiór osobisty. Jak trzeba więcej zdjęć to pisać
    Attached Files
  • toh11
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2016.03
    • 87

temat nieaktualny.

Comment

Related Topics

Collapse

• gindel
      Sprzedam BA Super Start + Garnek emaliowany 40L
      gindel
      Witam.

Mam na sprzedaż zestaw:
      Browar Domowy BA SUPER START użyty 2 razy.
      oraz
      Garnek emaliowany 40L - nigdy nie użyty.
      + gratis mogę dorzucić własnej konstrukcji skrzynie do chłodzenia podczas fermentacji (do umieszczania zamrożonych butelek z wodą)....
      2024-09-12, 09:25
    • KPiotr
      Sprzedam
      KPiotr
      Sprzedam zestaw do produkcji piwa domowego butelki z zamknięciem pałąkowym fermentory chłodnice garnek duży własnej produkcji śrutownik do słodu cena i szczegóły do uzgodnienia tel 784012034...
      2025-05-24, 14:21
    • grodek
      Sprzedam kapslownicę Grifo Heavy Duty
      grodek
      Sprzedam kapslownicę stołową Grifo Heavy Duty. Użyta kilka razy, stan bardzo dobry. Mogę podwieźć w okolice Polkowic, Lubina, Chojnowa lub Bolesławca albo wysyłka kurierem. Cena 150 zł + kw.
      2024-03-10, 19:37
    • SyLwIaFamatAukcje
      Sprzedam linię do produkcji piwa rzemieślniczego
      SyLwIaFamatAukcje
      Oferujemy Państwu,
      linię do produkcji piwa rzemieślniczego wyprodukowaną w 2015 r. przez PPUH Rctronik (obecnie Inomero Sp. z o.o.) o wydajności około 300 litrów na dobę wraz z płytami warstwowymi PIR ściennymi i dachowymi z rozbiórki pomieszczenia o powierzchni 70m2, stanowiącego chłodzony...
      wczoraj, 10:53
    • grodek
      Sprzedam taboret gazowy z butlą gazową 11 kg
      grodek
      Mam do sprzedania taboret gazowy (kuchenkę) na gaz propan-butan o mocy cieplnej 7,5 kW z wbudowaną zapalarką piezoelektryczną. Podstawa ma wymiar ok. 40 x 40 cm. W zestawie jest też reduktor gazu wraz z wężem. Taboret jest bardzo stabilny i solidnie wykonany. Butla 11 kg na gaz propan-butan,...
      2024-03-10, 19:44
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...