KEGi do pepsi

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Stolek
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2005.09
    • 2

KEGi do pepsi

mam pytanie......mam w garażu ok 20 KEG po sprit-cie lub pepsi......chyba 10 lub 15 litrów.....czy wiecie moze gdzie takie Kegi mozna sprzedac...niektore z nich sa pelne mysle ze maja ok 5 lat......oryginalnie zaplombowane.....pozdrawiam
  • kangurpl
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.03
    • 2660

Jak niedrogo to kilka sam bym kupił. A skąd jesteś?
    Wpisz dane do profilu (kliknij tego faceta z wąsami u góry) to wszyscy będą wiedzieli skąd jesteś.
    Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
    "W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."

"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"

Comment

• Stolek
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2005.09
      • 2

Już nieaktualnepozdrawiam i dzięki za odpowiedzi

Comment

Related Topics

Collapse

• macmar7878
        do sprzedania kegi po piwie Beck's,Pilsner, Żywiec, Okocim ...
        macmar7878
        Witam, mam do sprzedania kegi po piwie w bardzo dobrym stanie (10 sztuk x 30L + 1 sztuka 50l); Głównie Beck's,Pilsner, Żywiec, Okocim oraz Browar Szczecin S.A. (50l)

Kegi oczywiście z legalnego źródła;
        Wojewodztwo slaskie
        T:576046066...
        2022-04-25, 11:07
      • Szymekub3
        Skąd są te puszki?
        Szymekub3
        Witam, kupiłem dziś te dwa piwa i mam pytanie skąd one są?
        Na puszce pisze, że jedna jest rozlewana i puszkowana w Niemczech, a druga w Holandii.
        Ale czy one są produkowane do Ekwadoru?
        W opisie na puszkach jest już w innym języku i pojawia się nazwa kraju "Ekwador"...
        2023-02-02, 19:03
      • Serokomlak
        Islandia, Siglufjörður, Vetrarbraut 8-10, Segull 67 Brewery
        Serokomlak
        Siglufjörður - miast(eczk)o (niespełna 1,2 tys. mieszkańców) - najbardziej wysunięte na północ w Islandii, na półwyspie Tröllaskagi, na brzegu fiordu o tej samej nazwie, który łączy się z Oceanem Arktycznym. Siglufjörður otaczają szczyty górskie sięgające 900–950 m n.p.m.
        ...
        2024-10-06, 01:35
      • dadek
        Bakov 4, Bakovský pivovar
        dadek
        Browarek w niewielkiej wsi położonej około 9 km od Náchodu. Dojechać tu można pociągami do przystanku osobowego Olešnice (zatrzymuje się co drugi pociąg co dwie godziny) skąd spacerem do przejścia jest niecałe 3 km ładną widokowo trasą. Sama wieś jest bardzo ładna, położona na stoku...
        2023-06-30, 00:55
      • dadek
        Merklín, Za školou 383, Pivovar Petr Petružálek
        dadek
        Do Merklína nie dojedziemy pociągiem, choć taka stacja kolejowa znajduje się na sieci kolejowej České Republiky. Jednak jest zupełnie gdzie indziej bo koło Karlových Varů. Ten Merklín z browarkiem znajduje się około 30 km na południe od Pilzna, dojazd zapewniają autobusy ze stacji kolejowej...
        2023-05-16, 00:44
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...