Ano właśnie.... zakupiłem tenże produkt. Jego dno przypomina góry i doliny a ja mam kuchnię z płytą.
Wymyśliłem coś takiego: mam ciężkie fabryczne imadło (~ 30 kg) gdybym tak położył je na dnie gara to może by sie odkształciło i zostało w miare płaskie?
Jak myślicie?
Wymyśliłem coś takiego: mam ciężkie fabryczne imadło (~ 30 kg) gdybym tak położył je na dnie gara to może by sie odkształciło i zostało w miare płaskie?
Jak myślicie?
A z tymi górami i dolinami to nie przesada trochę
Pewnie jest lekko wypukłe do wewnątrz ale to chyba problemu nie robi, bo jak wlejesz 20 kg wody plus wsypiesz 5 kg słodu, to ten ciężar sam przygniecie dno do płyty
Jeśli pagórki są do wewnątrz to może i nie problem ale co jeśli mają guzy na zewnątrz?
nie dowierza. Rozsyp na stole delikatną warstwę mąki i połóż na niej pusty gar i zobacz na mące gdzie nie dociskało dno. Potem zrób to samo z garem pełnym wody i zobaczysz, że dociska jak należy.
Tona pierza waży tyle samo co tona ołowiu
Comment