Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Rodzaje słodów

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Maidenowiec
    Senior
    • 07-2004
    • 2287

    #16
    Melanoidowy, zakwaszający.
    Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl

    Thou shallt not spilleth thy beer!

    Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.

    Comment

    • jkocurek
      Senior
      • 12-2006
      • 1030

      #17
      Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maidenowiec Wyświetlenie odpowiedzi
      Melanoidowy, zakwaszający.
      A nie są to dwa różne słody?
      Pozdrawiam,
      Jacek
      Świentechlywiki

      Comment

      • darko
        Senior
        • 06-2003
        • 2078

        #18
        Sauermalz to słód zakwaszający.

        Comment

        Przetwarzanie...
        X
        😀
        🥰
        🤢
        😎
        😡
        👍
        👎