[S]Balon do wina, zamrażarka pod kegerator, butelki wraz ze skrzynkami WRO

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• SielskieWzgorze
    Pierwsze warki - Czeski Leżak, Koźlarz
    SielskieWzgorze
    Witam serdecznie wszystkich piwowarów.

W dniach 14-15 luty 2024 popełniłem swoje dwie pierwsze warki. Pomimo całkowitego braku doświadczenia z warzeniem piwa, z uwagi na sprzyjające warunki fermentacji wybór padł na dolniaki tj. "czeskiego leżaka" oraz "koźlarza".
    ...
    2024-02-19, 10:28
  • IX1
    Czy to jest podstawka?
    IX1
    Wpadło mi w ręce takie coś. Wymiary 98 x 80 x 2 mm. Wykonane z miękkiego i sztywnego tworzywa (ślady porysowań na rewersie).
    Sprzedający twierdzi, że jest to podstawka wydana przez browar przy okazji jakiejś promocji. Wygląda jak podstawka ale pewności nie mam. Jak sądzicie wafel...
    2025-06-19, 12:42
  • Maniek1966b
    Kegorator
    Maniek1966b
    Witam

Potrzebuje porady chcę zrobić kegerator u siebie w domu. Kegerator na piwa dostępne narynku. Potrzebuje rozmiary kegów 20, 30, 50 litrowych dostępnych w hurtowniach. Rozmiary te potrzebne Mi są tak aby dobrać wielkość lodówki aby zmieścił się tam keg i butla co2....
    2018-02-24, 19:23
  • pebejot
    Mołdawia, Kiszyniów, Stefan cel Mare si Sfant Boulevard 71, Keller Holz
    pebejot
    Kolejny minibrowar o olbrzymim potencjale, otwarty w 2021 roku.
    Firmowy lokal mieści się na najbardziej reprezentacyjnej ulicy w Kiszyniowie w odległości 2 km od dworca kolejowego.
    Po przekroczeniu progu poczułem jak bije we mnie atmosfera niedoskonałości samego siebie.
    Jest...
    2024-01-06, 22:27
  • heckler
    Praha-Radotín, Horymírovo náměstí 1416/9, Pivovar Horymír
    heckler
    Kolejny odwiedzony browarek miał zaszczyt być naszym 500-setnym browarem odwiedzonym w Czechach. Wybór padł na powstały w 2020 roku browar Horymir .
    Budynek browaru, restauracji, hotelu, oraz kręgielni stoi tuż przy skrzyżowaniu głównych dróg przecinających centrum...
    2022-11-16, 10:17
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...