Mam trochę słodu pilzneńkiego który wymieniłbym na monachijski lub inne  specjalne oprócz barwiącego (oczywiście w odpowiednich do wartości słodu proporcjach).

Słód pilzneński na monachijski lub inny

Collapse

X
- 

jak wyżej, propozycje na PWPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AlchemychMam trochę słodu pilzneńkiego który wymieniłbym na monachijski lub inne specjalne oprócz barwiącego (oczywiście w odpowiednich do wartości słodu proporcjach).
 za domowe "Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim" "Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"

Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
 Bractwo Piwne
 Skład Piwa
 Piszę poprawnie po polsku!Comment
Related Topics

Collapse

- 

Niech Świat Pozna Twoje Piwo 22.02.2025 PINTA Niech Świat Pozna Twoje Piwo 22.02.2025 PINTA

https://browarpinta.pl/konkurs/- Maibock 16-18°Blg
- Double Cold IPA 18-20°Blg
- Hazy IPA z polskim chmielem 14-15°Blg
- Foreign Extra Stout 14-18°Blg
 2024-11-28, 12:54
- 

Brokreacja chyba nie ma jeszcze swojego browaru? Brokreacja chyba nie ma jeszcze swojego browaru?

https://brokreacja.pl/eksperymentaln...r-helles-bock/

Ekst. 17 Plato
 Alk. 7,3% obj.

Jasny koźlak w Polsce? Odważnie...

W składzie obok pilzneńskiego również monachijski i melanoidowy...- 
							Channel: Piwo - konkretnie

- 

- 

Często tak bywa, że od wielu lat przejeżdżamy przez jakieś miasto (szczególnie gdy jest ważnym węzłem kolejowym), korzystamy tylko z dworca i po szybkiej przesiadce podążamy dalej kolejnym pociągiem. Tak właśnie było w przypadku Görlitz, które to miasto wielokrotnie było "bramą... Często tak bywa, że od wielu lat przejeżdżamy przez jakieś miasto (szczególnie gdy jest ważnym węzłem kolejowym), korzystamy tylko z dworca i po szybkiej przesiadce podążamy dalej kolejnym pociągiem. Tak właśnie było w przypadku Görlitz, które to miasto wielokrotnie było "bramą...- 
							Channel: Niemcy

- 

- 

Piwo Pilsner Premium (Kamionka, Browar Czarnków) Piwo Pilsner Premium (Kamionka, Browar Czarnków)

Piwo jasne, pasteryzowane.

Ekstrakt: brak informacji.
 Alk.: 5,6% obj.

Aromat - mocno słodowy typowy dla słodu pilzneńskiego. Brak jakiegokolwiek od chmielu.
 Piana - drobnopęcherzykowa, redukcja średnio...3 Photos- 
 2024-12-31, 21:45
- 

- 

Z okazji 50 rocznicy powstania browaru uwarzono to jubileuszowe piwo. Z okazji 50 rocznicy powstania browaru uwarzono to jubileuszowe piwo.

W składzie słód pilzneński i monachijski (bez niesłodowanych składników), chmiele: Lubelski, Magnum i Marynka.
 Alk. 5,0%

Aromat - wyraźny ziołowy chmiel, pod tym lekki słód
 Piana -...- 

- 

- Loading...
- Koniec listy.

Comment