Drożdże do pszeniczniaka potrzebne!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Marek-C
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2005.12
    • 848

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wielki_B
    Jak będziesz jechał do mnie z kegiem, to wrócisz z zestawem gęstw, w tym świeżutkich (po jednej warce) Weihestephanów.

się tylko zgadać musimy! piątek? sobota?
    Uważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...

Comment

• Wielki_B
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2005.02
      • 1968

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marek-C
      się tylko zgadać musimy! piątek? sobota?
      W ten weekend przebywam w Wiśle i Żywcu. Będę u siebie od poniedziałku. Ustalmy termin na PW, a jeszcze lepiej e-mailem, bo skrzynkę mam wypchana po brzegi.

Comment

Related Topics

Collapse

• Andrzej2025
        Pilne potrzebne informacje ZRMPP Brzesko Okocim
        Andrzej2025
        Witam serdecznie. Szukam informacji o Zakładzie Remontowo-Montażowym Przemysłu Piwowarskiego Brzesko-Okocim ul. Browarna - ponieważ pracowałem tam w latach 1982-1984 i potrzebne mi do kapitału początkowego. Z góry bardzo serdecznie dziękuję za okazałą pomoc. Będę dozgonnie wdzięczny za...
        2025-01-28, 14:19
      • dadek
        Niemcy, Lübeck, Alfstraße 36, Brauberger
        dadek
        Browarek restauracyjny w najstarszej historycznej części Lubeki jaką jest wyspa Innenstadt. Płynąca przez miasto rzeka Trave dzieli się tu na aż 3 nurty, przez co na starówkę z każdej strony można się dostać tylko mostami. Od dworca kolejowego jest 1 km, więc dojście zajmie 15 minut....
        2025-09-27, 03:28
      • dadek
        Niemcy, Knallhütte 1, Hütt Brauerei
        dadek
        W północnej Hesji zbyt wielu browarów nie znajdziemy, a do policzenia takich średniej wielkości nie są potrzebne nawet wszystkie palce jednej ręki. Hütt, z tradycją warzenia od 1752 roku i produkcją około 80 tyś. hl rocznie, jest więc rodzynkiem na tym terenie. Browar mieści się tuż...
        2024-09-03, 02:08
      • kiszot
        Przyjmę gęstwę do pszeniczniaka
        kiszot
        Jeżeli ma ktoś na zbyciu gęstwę do pszeniczniaków to byłbym wdzięczny.Potrzebuję do niedzieli.Z góry dzięki.
        2010-07-12, 00:24
      • wirdar1
        Brewkit Czech Pils
        wirdar1
        Witam
        To mój pierwszy brewkit na 1kg polepszaczu piwa i drożdżach saflager W34/70 zrobiłem 1 marca temperatura w piwnicy 14/15 stopni.21litrów a BLG 14.5
        Prawie przestało bulgotać około 10 marca zmierzyłem BLG i było 5.
        13 marca znowu mierzyłem i dalej to samo więc przelałem...
        2023-03-21, 15:51
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...