Wiaderko filtracyjne z Browamatora oddam za darmo, bo już nie używam. Odbiór tylko osobisty (Komorów - okolice Warszawy).

Kadź filtracyjną oddam

Collapse

X
- 

Odbiór tylko osobisty KatowicePierwotnie zamieszczone przez Użytkownika coderWiaderko filtracyjne z Browamatora oddam za darmo, bo już nie używam. Odbiór tylko osobisty (Komorów - okolice Warszawy).Uważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...Comment
- 

Odbiór tylko osobisty WolinPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika coderWiaderko filtracyjne z Browamatora oddam za darmo, bo już nie używam. Odbiór tylko osobisty (Komorów - okolice Warszawy).

Pozdrawiam Pozdrawiam
 djComment
Related Topics

Collapse

- 

Dzień dobry,

Oddam z darmo to, co zostało z dużej kolekcji mojego ojca, a co nie wylądowało jeszcze na śmietniku.
 Nie jest tego dużo, kilkadziesiąt podstawek, jakaś setka, może więcej etykiet z butelek.

Wszystkie są w bardzo dobrym stanie, przeleżały w szafie...- 
							Channel: Kolekcjonerstwo
 2024-01-20, 14:24
- 

- 

Harpagan, od wielu lat dobrze znany wszystkim piwoszom z nietuzinkowych piw o odjechanych nazwach, jako kolejny kontrakt może się już pochwalić własnym browarem. Tak uczynił Łukasz Grudzień zapraszając do Kostrzyna Wkp. naszą 6-osobową ekipę nazajutrz po Poznańskich Targach Piwa, czyli... Harpagan, od wielu lat dobrze znany wszystkim piwoszom z nietuzinkowych piw o odjechanych nazwach, jako kolejny kontrakt może się już pochwalić własnym browarem. Tak uczynił Łukasz Grudzień zapraszając do Kostrzyna Wkp. naszą 6-osobową ekipę nazajutrz po Poznańskich Targach Piwa, czyli...- 
							Channel: Wielkopolskie

- 

- 

Witam

Mam do sprzedania prawie kompletny system HERMS o wybiciu ok. 100 L

W jego skład wchodzą:

- kadź warzelna 100 L ze wspawanymi złączami

- kadź zacierna 100 L ze wspawanymi złączami

- fałszywe dno wycinane laserowo na wymiar...5 Photos- 
							Channel: Targowisko piwowarskie

- 

- 

Hej. Mam do oddania kilka puszek po piwie sprzed ponad 20, 30 lat. Mogę dorzucić trochę innych puszek po napojach bezalkoholowych. Hej. Mam do oddania kilka puszek po piwie sprzed ponad 20, 30 lat. Mogę dorzucić trochę innych puszek po napojach bezalkoholowych. Mogą być lekko zakurzone. Mogą być lekko zakurzone. 
 Odbiór osobisty w Warszawie.2 Photos- 
							Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię

- 

- 

Długo czekaliśmy ale się doczekaliśmy Długo czekaliśmy ale się doczekaliśmy . W połowie września chłopaki z Brokreacji mogli pochwalić się pierwszą warką uwarzoną we własnym browarze. Był to Pils (10°Blg, 4,5%) o nazwie First Batch, którego oczywiście nie omieszkaliśmy spróbować jako pierwszego . W połowie września chłopaki z Brokreacji mogli pochwalić się pierwszą warką uwarzoną we własnym browarze. Był to Pils (10°Blg, 4,5%) o nazwie First Batch, którego oczywiście nie omieszkaliśmy spróbować jako pierwszego w czasie naszej... w czasie naszej...- 
							Channel: Małopolskie

- 

- Loading...
- Koniec listy.

Comment