Jak w temacie. Odebrałbym na Giełdzie Żywieckiej.
Filtrator BA przyjmnę
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
Sprzedam sprzęt domowy:
18 skrzynek na piwo, ok 10 skrzynek z butelkami. Butelki są w większości czyste, bez etykiet, mogą byc zakurzone. Część 330ml, część 500ml. Dla zainteresowanego sprawdzę dokładnie ile czego tam jest.
Butelki litrowe z grubego szkła z zamknięciem...-
Channel: Targowisko piwowarskie
2023-07-27, 19:05 -
-
Mam do oddania kilka puszek, etykiet (na butelkach) naklejki, wafle i opakowania po szesciopakach. To co na zdjęciach. Jak ktoś chętny do dajcie znac zanim wyląduje w koszu....
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Cześć wszystkim, będę likwidował kolekcję szkła piwnego, mam trochę szkieł piwnych głównie z Niemiec do oddania. Kilka kartonów tego będzie. Zdjęć nie zrobię, bo wszystko w kartony popakowane. Odbiór osobisty w Warszawie, nie mam zdrowia pakować i wysyłać.
Jak ktoś zainteresowany,...-
2020-11-07, 00:10 -
-
Kultowy już Ślesiński Festiwal Piwa powraca z edycją 2025! Na miejscu niezliczona liczba lagerów, ipa, sour ale, porterów, imperialnych stoutów, waizenów czy innych bitterów czy grodziszy
Żeby nie pić na pusty żołądek, zagoszczą także food trucki, które wypełnią Wasze brzuchy...-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
2025-05-03, 08:40 -
-
Witam mam do oddania korek jak w temacie. Za darmo/za piwo. Lokalizacja Wrocław, galeria dominikańska lub pl. Grunwaldzki. Wysyłam tylko za przedpłatą. Stan jak na zdjęciu
Znalazłam na działce i pomyślałam, że ktoś może uznać za okaz kolekcjonerski1 Photo-
2025-01-19, 18:09 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment