z racji wzrostu cen słodu planuję zakup większej ilości pilzneńskiego z Bogutyna, jak dobrze pójdzie z darmowym transportem, może ktoś z Białego i okolic reflektuje na wspólne zakupy?

Białystok - zakup pilzneńskiego

Collapse

X
- 

ceny są tu:
  BogutynMlyn.pl zdrowa żywność - ponad 3000 produktów - orkisz, mąka orkiszowa, ksylitol, mieszanki chlebowe, kawa, herbata, fruktoza, cukier trzcinowy. Zapraszamy. BogutynMlyn.pl zdrowa żywność - ponad 3000 produktów - orkisz, mąka orkiszowa, ksylitol, mieszanki chlebowe, kawa, herbata, fruktoza, cukier trzcinowy. Zapraszamy.
  BogutynMlyn.pl zdrowa żywność - ponad 3000 produktów - orkisz, mąka orkiszowa, ksylitol, mieszanki chlebowe, kawa, herbata, fruktoza, cukier trzcinowy. Zapraszamy. BogutynMlyn.pl zdrowa żywność - ponad 3000 produktów - orkisz, mąka orkiszowa, ksylitol, mieszanki chlebowe, kawa, herbata, fruktoza, cukier trzcinowy. Zapraszamy.

Jak będzie więcej chętnych to ilość będzie większa, więc i cena niższa.Comment
- 

Niestety, już za późno ;-)

Mam nadzieję, że za 2-3 tygodnie znów będzie okazja na zakup z darmowym transportem. Jak tylko będę znał dokładny termin, dam znać. Z dostawą do Wawy nie ma problemu bo dość często tam bywam, więc jeśli reflektujesz daj znać.Comment
Related Topics

Collapse

- 

Ponad 30 nalewaków z kraftowymi piwami... Ponad 30 nalewaków z kraftowymi piwami...
 Muzyka na żywo - również kraftowa, bo stworzona przez białostockich muzyków!
 Grill i chillout na leżakach!
 Lokalizacja - plac przy Nowym Świecie 2 - WEJŚCIE tylko przez Restaurację Kurra- 
							Channel: Festiwale piwne
 2025-07-23, 14:52
- 

- 

Piwo Pilsner Premium (Kamionka, Browar Czarnków) Piwo Pilsner Premium (Kamionka, Browar Czarnków)

Piwo jasne, pasteryzowane.

Ekstrakt: brak informacji.
 Alk.: 5,6% obj.

Aromat - mocno słodowy typowy dla słodu pilzneńskiego. Brak jakiegokolwiek od chmielu.
 Piana - drobnopęcherzykowa, redukcja średnio...3 Photos- 
							Channel: Piwo - konkretnie
 2024-12-31, 21:45
- 

- 

Cześć, Cześć,
 mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...- 
							Channel: Poszukuję miejsca...

- 

- 

Miejscowość Mönchhagen jest położona 13 km na północny wschód od Rostocku. W ciągu 11 minut łatwo się tu dostać pociągami kursującymi co godzinę (w szczycie co 40 minut). Co prawda budynek browaru stoi blisko toru, jednak ze stacji trzeba dojść 1300 m chodnikiem wzdłuż szosy. Ewentualnością... Miejscowość Mönchhagen jest położona 13 km na północny wschód od Rostocku. W ciągu 11 minut łatwo się tu dostać pociągami kursującymi co godzinę (w szczycie co 40 minut). Co prawda budynek browaru stoi blisko toru, jednak ze stacji trzeba dojść 1300 m chodnikiem wzdłuż szosy. Ewentualnością...- 
							Channel: Niemcy

- 

- 

Nowoczesny browar z Waakirchen z Górnej Bawarii. Jego historia sięga 2010, kiedy Markus Hoppe wraz żoną uwarzyli swoje pierwsze piwo w garażu. Nowoczesny browar z Waakirchen z Górnej Bawarii. Jego historia sięga 2010, kiedy Markus Hoppe wraz żoną uwarzyli swoje pierwsze piwo w garażu.
 Dwa lata później Markus wyjechał na dwa lata na Mauritius, gdzie był piwowarem w browarze Flying Dodo. Po powrocie kontynuował działalność,...- 
							Channel: Niemcy

- 

- Loading...
- Koniec listy.

Comment