W Krakowie ruszył "Ariel Rydlewicz Micro-Brewery"
Collapse
X
-
...albo pyfkopowodzenia życzę i mam nadzieję, że pojawisz się na jakimś spotkaniu.
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika a_rydlewicz... pifko ...Leave a comment:
-
W Krakowie ruszył "Ariel Rydlewicz Micro-Brewery"
Z dumą informuję Piwną Brać, że po wielotygodniowych przygotowaniach odpaliłem swój Ariel Rydlewicz Micro-Brewery w królewskim mieście Krakowie! Na pierwszy ogień (ale trema była) poszedł zestaw Browamator Prawdziwe Ciemne. W tej chwili pifko jest już w fazie cichej fermentacji i chmielenia na zimno. Przyznam, że jak co drugi dzień sprawdzając Blg podpijałem sobie kapkę to byłem w siódmym niebie. Niedługo rozlew. Nie omieszkam zamieścić wrażen z degustacji! Za tydzień lub dwa zabieram się do Witbier'a i zacieram!
PozdrowieniaTagi: brak
Related Topics
Collapse
-
Witam.
Mam przyjemność poinformować i zaprosić na XXVI Międzynarodową Giełdę Birofilistyczną w Krakowie
Data: 15. 02. 2020 r.
Adres: ul. Reymonta 15, Kraków
Czas: w godz. 7,00 - 12,00
Wejściówka 5 zł
Rezerwacja stolików 5 zł, (wrzuć info na PW)....-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
-
-
Sprzedam unikalną butelkę ze składu J. Ripper w Krakowie, który prowadził m.in. sprzedaż piwa Okocimskiego i Pilzneńskiego. Butelka jest w bardzo dobrym stanie, posiada jedynie liczne drobne ryski. Wykonana ze szkła w kolorze miodowym, zamykana była na korek, ma bardzo masywne denko, wysokość:...
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Pierwsze geotermalne piwa warzone w Europie
„Bez wątpienia największym wynalazkiem ludzkości jest piwo. No, koło też jest ważne, ale nie pasuje do pizzy…”.
Autorem tej błyskotliwej uwagi jest Dave Barr, amerykański dziennikarz i laureat nagrody Pulitzera. Być może...-
Channel: Islandia
2024-11-03, 02:56 -
-
Wahałem się długo, nie wiedząc, gdzie umieścić opis, bo Lechista ma dokładnie takie same parametry jak ich Szewc. (E: 11, 6. A: 4,5). Lechista, bo piwo uwarzone dla kibiców Lechii Gdańsk, więc tym bardziej wygląda to na klon istniejącej już marki. Jako że nie pamiętałem już swoich wrażeń...
-
Channel: Piwo - konkretnie
2024-08-02, 18:26 -
-
Najmłodszy browar w Tallinnie, który w tym roku ruszył z produkcją, nieuwzględniony także na polskich mapach. Dość daleko od centrum, w budynkach poprzemysłowych po dawnej stoczni, jednak można spokojnie dojechać tramwajem jadaćym do pętli Kopli, pokonując od przystanku około 400 metrów....
-
Channel: Estonia
2024-05-09, 15:45 -
- Loading...
- Koniec listy.
Leave a comment: