Zgodnie z wynikami ankiety postanowiliśmy na pierwszy raz uwarzyć Koźlaka.
Warzyliśmy w składzie: e-prezes, mwotaszek i ja. Tym razem u mnie, dlatego postanowiłem rozpocząć wątek.
We trzech warzy się bardzo dobrze. Łatwo operuje garami i szmatą do podłogi
Dzięki mwojtaszkowi poznaliśmy też z e-prezesem genialność kilku rozwiazań, jak duża pożądna kadź filtracyjna i dwunastometrowa chłodnica zanurzeniowa.
Zamieszczam trzy zdjęcia z podziałem na role.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Na zdjęciu pierwszym mwojtaszek - jako tańczący ze śrutownikiem.
Warzyliśmy w składzie: e-prezes, mwotaszek i ja. Tym razem u mnie, dlatego postanowiłem rozpocząć wątek.
We trzech warzy się bardzo dobrze. Łatwo operuje garami i szmatą do podłogi
Dzięki mwojtaszkowi poznaliśmy też z e-prezesem genialność kilku rozwiazań, jak duża pożądna kadź filtracyjna i dwunastometrowa chłodnica zanurzeniowa.Zamieszczam trzy zdjęcia z podziałem na role.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Na zdjęciu pierwszym mwojtaszek - jako tańczący ze śrutownikiem.
Było naprawdę superowo. Szczególne podziękowania należą się gospodarzowi, za udostępnienie lokalu oraz jego mamie, za cierpliwość
Nie zaglądam poza tym częściej niż raz dziennie, żeby czasem brzeczki nie zakazić.
Mamy zadać nową gęstwą czy jeszcze poczekać i ryzykować, że piwo skiśnie (LajboCKi mi wtedy jaja urwą
)
Comment