Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Browar Świemirowo

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• pompiarz13
    Brauerei Feldschlösschen Lauenburg beczułka - sprzedam
    pompiarz13
    Witam wszystkich

Swego czasu stałem się posiadaczem pękatej beczułki / antałka z dawnych lęborskich browarów - jak w temacie posta.
    Jako, że beczułka leży z obszaru który nie jest w kręgu moich zainteresowań (mój obszar to Neustadt W/Pr., Wejherowo), beczkę przeznaczyłem...
    2019-01-17, 21:12
  • balon91
    Zatrzymana fermentacja??
    balon91
    Witam serdecznie.
    W piątek nastawiłem swoje pierwsze piwo z brewkitu.
    postanowiłem dzisiaj sprawdzić BLG, fermentacja wydaje się że ustała. Chciałem się upewnić czy wszystko jest ok i w sobotę miało być przelane do drugiego pojemnika na cichą.

Niestety przez moją niecierpliwość...
    2021-07-14, 15:39
  • JAQBA
    Akcja ICE
    JAQBA
    Witam

Przekazuję dalej informację, która dotarła do mnie z Akademii Medycznej z prośbą o
    rozpropagowanie.
    Ratownicy medyczni, policjanci, strażacy i wszyscy inni, którzy interweniują na miejscu wypadków, wielokrotnie napotykają na trudności, kiedy muszą skontaktować...
    2007-12-20, 11:37
  • gsapijaszko
    Jak wszyscy, to wszyscy, na Ołbinie też :-)
    gsapijaszko
    Witam serdecznie,

dwa słowa wstępu: jakiś czas temu byliśmy u znajomych na degustacji piffa własnego wyrobu. Hmmm... Smaczne było. Do tego stopnia, że nawet żonie, która w piffach do tej pory nie gustowała, posmakowało :-).

Śmiechem żartem, po kilku(nastu?)...
    2004-06-15, 12:07
  • Jurandofil
    2010.07.24 - Czechy, NOVOSAD(Harrachov), VII Pivni Slavnosti
    Jurandofil
    Harrachov 23-26.VII.2010 - część Va

Noc była krótka. W deszczu biegliśmy na pociąg o 5:39 we Wrocławiu. W deszczu jechaliśmy prawie pięć godzin do Szklarskiej Poręby. Deszcz towarzyszył nam na peronie w Jakuszycach Granicy gdy przesiadaliśmy się z pociągu na autobus zastępczy....
    2010-08-01, 21:56
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...