Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Nad Brdą

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • LeoxxX
    Senior
    • 03-2010
    • 224

    Dortmunder Export

    eror 404
    Last edited by LeoxxX; 25-01-2014, 18:42.

    Comment

    • LeoxxX
      Senior
      • 03-2010
      • 224

      Dortmunder Export 23

      Dortmunder Export 23

      Skład:
      • Pilzneński 6 kg
      • Karmelowy 180 EBC 0,185kg

      Zacieranie
      • 52°C 10 min
      • 67°C 40 min
      • 72°C 40 min

      Gotowanie 60min
      • 60 min - Marynka 40g
      • 10 min - Lubelski 80g


      Wyszło 28l 13 blg zadane drożadzami Saflager S-23


      Porter osiągnął 6,5blg - pozytywnie

      Comment

      Przetwarzanie...
      X
      😀
      🥰
      🤢
      😎
      😡
      👍
      👎