Browar Skierniewice

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • jacer
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2006.03
    • 9875

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu
    Sądzę, że to zwykłe robocze glany z okresu międzywojennego.
    Produkowane dla róznych przędsiębiorstw, a nie specjalnie dla browarów. Czyli dla kolekcjonerów piwnych zwykły śmieć.
    Milicki Browar Rynkowy
    Grupa STYRIAN

(1+sqrt5)/2
    "Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
    "Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
    No Hops, no Glory :)

Comment

Related Topics

Collapse

• ART
      Skierniewice, Reymonta 33, Piwnica Browar Strakacza
      ART
      Od 3 czerwca 2023 w zachowanych piwnicach browaru Strakacza mieści się klimatyczna restauracja z kuchnią bałkańską ale i co ciekawszym piwem.

Wejście dość niepozrne, pewnie nie zajrzałbym nie wiedząc wcześniej co tu jest.

Nadbudwa nad historyczmymi piwnicami jest...
      2025-05-24, 15:21
    • zgroza
      Skierniewice, Plac Dąbrowskiego 5, Bar Belfast
      zgroza
      Piwopój przy targowisku miejskim w Skierniewicach oferuje szyld z herbem/logo browaru Jabłonowo, koncerniaki z kija a z butelki również browary bardziej regionalne (ale pamięć zawodzi które) oraz... Pierwsza Pomoc z Pinty.
      Dla wielbicieli podłych barów/mordowni miejsce do odwiedzenia,...
      2017-10-21, 22:24
    • zgroza
      Skierniewice, Senatorska 5, Biały Piec
      zgroza
      Normalnie pizzeria czynna od 12, my akurat trafiliśmy, że od 18 więc nie mieliśmy okazji przetestować.
      Niemniej, kluczowa informacja - powinny być piwa z Bednar zarówno na kranie jak i w butelkach.
      2017-10-21, 22:03
    • banaszek
      Ankieta do magisterki - Banaszek prosi o wsparcie :-)
      banaszek
      Dzię dobry, to ja. Czasem coś napisałem, czasem uwarzyłem. Pomożecie? Ankieta, anonimowa, niedługa (ca 60 kliknięć). Pomóżcie Dobrzy Ludzie. ART, wywal to w kosmos jak zaśmiecam (możesz mi pousuwać posty w message Center? nie mogłem do Ciebie nic wysłać bo limit przekroczony a nie umiem...
      2022-03-10, 11:35
    • ziomal-111
      Pomożecie ? Hurtownia.
      ziomal-111
      Czesc browarbizowcy. Dostalem sms-a od kolegi w pewnej sprawie. Oto jego treść. " Szukam dobrej hurtowni piw w której mógłbym zamówic 24 rózne piwa w małych butelkach po 300 sztuk z kazdego. Masz jakiś namiar". Od razu pomyslalem o browar.bizie i jego szerokich kontaktach. Jestescie...
      2016-09-22, 11:04
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...