Browar Skierniewice
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Od 3 czerwca 2023 w zachowanych piwnicach browaru Strakacza mieści się klimatyczna restauracja z kuchnią bałkańską ale i co ciekawszym piwem.
Wejście dość niepozrne, pewnie nie zajrzałbym nie wiedząc wcześniej co tu jest.
Nadbudwa nad historyczmymi piwnicami jest...-
Channel: Łódzkie
-
-
Piwopój przy targowisku miejskim w Skierniewicach oferuje szyld z herbem/logo browaru Jabłonowo, koncerniaki z kija a z butelki również browary bardziej regionalne (ale pamięć zawodzi które) oraz... Pierwsza Pomoc z Pinty.
Dla wielbicieli podłych barów/mordowni miejsce do odwiedzenia,...-
2017-10-21, 22:24 -
-
Normalnie pizzeria czynna od 12, my akurat trafiliśmy, że od 18 więc nie mieliśmy okazji przetestować.
Niemniej, kluczowa informacja - powinny być piwa z Bednar zarówno na kranie jak i w butelkach.-
2017-10-21, 22:03 -
-
Dzię dobry, to ja. Czasem coś napisałem, czasem uwarzyłem. Pomożecie? Ankieta, anonimowa, niedługa (ca 60 kliknięć). Pomóżcie Dobrzy Ludzie. ART, wywal to w kosmos jak zaśmiecam (możesz mi pousuwać posty w message Center? nie mogłem do Ciebie nic wysłać bo limit przekroczony a nie umiem...
-
Channel: Słup ogłoszeniowy
-
-
Czesc browarbizowcy. Dostalem sms-a od kolegi w pewnej sprawie. Oto jego treść. " Szukam dobrej hurtowni piw w której mógłbym zamówic 24 rózne piwa w małych butelkach po 300 sztuk z kazdego. Masz jakiś namiar". Od razu pomyslalem o browar.bizie i jego szerokich kontaktach. Jestescie...
-
Channel: Hurtownie / Importerzy piwa
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment