Browar w Kutnie

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• dadek
    Köln (Kolonia), Martinstraße 32, Craftbeer Corner Coeln
    dadek
    W Köln gdzie nie spojrzeć wszędzie kölsch, jak dla mnie styl niepijalny. Miejscowi są pewnie przyzwyczajeni bo to ich tradycja, a poza tym ciężko dostać coś innego, jednak turyści szukają urozmaicenia. Ale na szczęście da się znaleźć miejsca gdzie można się napić prawdziwego...
    2023-10-04, 23:21
  • bastion
    Krótka wizyta w Kutnie
    bastion
    Witam!
    W Sobotę 2-12 2006,razem z kilkoma miłośnikami dobrego piwa,
    wybieramy się,aby ''zaliczyć'', minibrowar,w Płocku.
    Skomunikowania kolejowe[jak to często w Polsce się zdarza],są tak
    ułożone,że ''zakwitniemy,w Kutnie na kilka godzin.
    I tu mam pytanie,...
    2006-11-20, 20:36
  • becik
    Besiekierz Rudny 50, Salio Browar&Restauracja
    becik
    Uwielbiam takie miejsca....obiekt położony na wsi, dojazd do Salio zwykłą polną ubitą drogą.
    jest to kompleks z hotelem, restauracją i stadniną oraz browarem działającym od XI 2017.
    Obiekt jest w trakcie wykończania elewacji po zaadoptowanych wcześniej budynkach.
    Jedna...
    2018-03-16, 10:49
  • żąleną
    Kolonia, Buttermarkt 39, Bier Museum
    żąleną
    No to jedziemy z Tour de Cologne.

Lokale moim zdaniem warte odwiedzenia - głównie piwnie, choć o atmosferze i wystroju też kilka słów rzucę - zgrupowane są z grubsza w dwóch okolicach, więc przed omówieniem grupy lokali najpierw wrzucę odpowiedni wycinek z mapy. Z uwagi na...
    2006-03-23, 01:37
  • żąleną
    Kolonia, Mühlengasse 1, Peters Brauhaus
    żąleną
    Peters Brauhaus, Mühlengasse 1. Ten koelsch najbardziej mi pasował, być może dlatego, że jak zauważył Kamil był najmniej koelschowaty ze wszystkich. Porządna goryczka, orzeźwiające - świetne. I bardziej schłodzone niż koelsche gdzie indziej.

W środku przestronniej...
    2006-03-23, 02:40
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...