Przygotowuję wystawę brofili browarów podkarpackich i do tego potrzebne mi są nstp. informacje. Poszukuję historii browarów: Strzyżów, Zarszyn, Zaczernie, Przemyśl, Tarnobrzeg, Janów Lubelski oraz innych które dawniej znajdowały się na terenie obecnego województwa podkarpackiego. Prosiłbym o szybki odzew na moją prośbę ponieważ czas mnie trochę goni a sam nie moge sobie jakos poradzić. Obecnie część moich zbiorów znajduje się na stałej wystawie browarnictwa przy Muzeum Ziemi Leżajskiej.
Przygotowuję wystawę birofilii browarów podkarpackich
Collapse
X
-
Zbieram porcelanki składów z Pomorza; kapsle dziewicze Carlsberga (cały świat) oraz powojenne zdjęcia i pocztówki Słupska
Szukam e-materiałów (zdjęć, skanów fantów i artykułów) nt. składów i rozlewni obecnej i dawnej RP z okresu pw-ppf do strony na facebooku BEZ LOGOWANIA:
https://www.facebook.com/SkladyRozlewniePiwa
Related Topics
Collapse
-
Witam,
Chciałem poinformować, że właśnie wyszła moja najnowsza książka „Historia gliwickich browarów działających w XIX i XX wieku”. Jest to moja własna, niezależna inicjatywa i projekt (również finansowy). Tak więc dostępna jest tylko i wyłącznie u mnie (odbiór...2020-03-11, 19:59 -
Po raz 19 w Elblągu spotkają się fanatycy birofilii. Wraz z upływem czasu pojawiać się będą nowe informacje dotyczące imprezy
-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
2025-01-14, 14:22 -
-
Witam,
Kupię powojenne etykiety browarów Gdańsk, Elbląg, Braniewo, Starogard...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2023-07-16, 21:51 -
-
Zapraszamy na XVII Elbląską Giełdę Birofilii która odbędzie się 18 listopada przy ul. Dębowa 1C " U Aktorów ".
O dodatkowych ustaleniach będziemy informować na bieżąco na str. browar.biz lub FB.-
-
-
Jak na razie bez info na stronach internetowych
-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment