Nidzica, E.Reych, Ziębice

Collapse
X
 
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

  • Andrzej2025
    Pilne potrzebne informacje ZRMPP Brzesko Okocim
    Andrzej2025
    Witam serdecznie. Szukam informacji o Zakładzie Remontowo-Montażowym Przemysłu Piwowarskiego Brzesko-Okocim ul. Browarna - ponieważ pracowałem tam w latach 1982-1984 i potrzebne mi do kapitału początkowego. Z góry bardzo serdecznie dziękuję za okazałą pomoc. Będę dozgonnie wdzięczny za...
    2025-01-28, 14:19
  • darekd
    Wojna na Ukrainie - pomoc i informacje
    darekd
    Zakładam ten wątek w celu informowania o akcjach charytatywnych i pomocowych organizowanych przez browary i branżę piwną,
    tak by może ktoś z czytających dzięki temu mógł się włączyć w tego typu działania.

    Informowania, gdzie można kupować piwa ukraińskie, by choć...
    2022-03-10, 01:04
  • Serokomlak
    Islandia, Borgarnes, Brugghús Steðja / Stedji Brewery [zamknięte]
    Serokomlak
    Część wpisów w sieci sugerowała, że browar ten już nie działa, inne nie. Ale po pierwsze nie zawsze warto wierzyć informacjom z wizytówki na profilu firmy na Google (pamiętajmy, że to nie opisywana firma jest administratorem tych danych - tylko Google, a bywa, że internetowy gigant publikuje...
    2025-01-19, 20:34
  • Prusak
    Lubrow, Pils Chmielewski
    Prusak
    Ładne parametry: 11 Blg, 4, 4% alk.
    Piwo jaśniutkie, bledziutkie. PIana wysoka, ale opada bardzo szybko.
    Ładny ziołowo-chmielowy zapach.
    Użyte chmiele: Lubelski, Książęcy, Izabella, Iunga.
    No i właśnie: trochę tego za dużo jak na polskiego pilsa, chyba że przyjmiemy...
    2025-10-23, 22:54
  • AaLeX
    Sulimar, [Jako] Piwniczne jasne
    AaLeX
    Nowość w Dino. Cena 2,99zł, alkohol 5,2%, ekstrakt 11,7%. Na przedniej etykiecie mamy napis "piwo dolnej fermentacji". Na tylnej mamy informację, że to pils i że idealna temperatura spożycia to 4-7st. Barwa ciemna słomka, zapach marginalny, słodowy, piana gęsta, obfita. Smak zaskakujący....
    2025-08-05, 14:04
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...