Zobaczymy co sie da zrobic moze akurat uda mi sie przyjechac ale to nie pewne.i pozatym nie wiem jakie piwo mozna tam nabyc i jak to wyglada-czyba nie tak jak Kirmes albo tym podobne ze jest wiele Bud z Zarciem i jedno i to samo piwo.
W Tamtym tygodniu bylem na BierBörse w Leverkusen Opladen-Möwie wam cos pieknego.Jedna z najwiekszxých gield piwnych w Europie z bezposrednia sprzedaza,Kupilem wiele piw z Kuby Nowej Zelandi i innych krajöw Swiata.jezeli to wszystko wypije moze spröbuje ktöres z nich ocenic ale to jakos mi nie lezy bo nie chce byc jednostronny,
jezeli ktos z uzytkowniköw Forum wybiera sie do Niemiec to informuje ze nastepne Bierbörsen odbywaja sie:
Mannheim 24.o8-26.08
Köln 31.08-2.09
Bochum 7.09-9.09
Potsdam 14.04-16.09
Piwo jest dosc drogie ale mozna sobie zrobic swietna wyciechke z Rodzina i o jedzenie nie trzeba sie martwic jest wiele stoisk z wieloma rozmaitosciami.
A zawsze mozna cos ciekawego znalezc -czy piwo czy Bierdeckel-podstawki albo inne
Odbywające się od 2013 roku Poznańskie Targi Piwne to wyjątkowe wydarzenie. Radosna celebracja jednego z najstarszych trunków na świecie przeplata się z profesjonalnym charakterem imprezy targowej. To doskonała okazja by poznać kulturę, historię, a także współczesny świat rzemieślniczego...
Przyszedł czas na kolejne - XII Koszalińskie Święto Piwa Oktoberfest, które odbędzie się 18 października!
Jak co roku czeka na Was wiele atrakcji oraz konkursów!...
Lubelskie Targi Piw Rzemieślniczych to impreza dla prawdziwych smakoszy piwa. Po raz 8 odbędzie się spotkanie z najlepszymi browarami, które przywiozą ze sobą między 200 a 300 różnorodnych gatunków piw. Będą to 2 intensywne dni i JEDNO najlepsze miejsce pod słońcem: LUBLIN!
Parametry takie same jak ich Lubelskiego Pilsa, tj, 12, 5 ekstrakt, 5, 2 alko.
Zapach delikatnie ziołowy i słodowy.
Kolor: średnia żółć.
Piana szybo opada, nieregularne ślady na szkle.
Użyty chmiel to Tettnanger, a w smaku dosyć zbliżone do niemieckich wzorców stylu,...
Dwa dni zabawy, rozmów i odkrywania, czym naprawdę żyje browar.
Piwo na pierwszym planie – w programie mocna reprezentacja Rzemieślniczej Roboty i kilka strasznych stworów, Więcej na fb
Comment