Obowiązki takie i inne spowodowały, że zapuściłem nieco zestawienie imprez. Udało mi się uaktualnić na razie zestawienie konkursów piwowarskich 2013.
Spróbuje jeszcze uaktualnić listę imprez, ale tak dużo się dzieje, że już nie wiadomo co w tym zestawieniu powinno być? poza giełdami, rzecz jasna.
PS. Reszta imprez też już przejrzana, ale powyższe pytanie pozostaje bez odpowiedzi...
Witam
Postanowiłem stworzyć osobny wątek na przemyślenia i komentarze dotyczące mojego działu, który moderuję - imprezy, promocje, wydarzenia.
Od razu przyznaję, że czasem reaguję z opóźnieniem, bo nie zawsze czas na to pozwala. Niemniej staram się wypatrywać interesujące wydarzenia dt. piwa i piwowarstwa i je umieszczać na b.biz. W dużej części bazuję jednak na informacjach od Was.
Lud stał się bardziej mobilny niż kiedyś zatem zamieszczam też wydarzenia zagraniczne. czy to giełdy, spotkania degustatorskie, konkursy piwowarskie czy festyny i festy piwne. Często ich wybór nie jest łatwy, bo przyznam subiektywnie dobieram te, które zamieszczę na forum. Imprez zagranicznych w EU jest tak dużo, że nie sposób ich tu zamieścić wszystkich. Jeśli, ktoś był na jakiejś i ją poleca, a nie było o niej ostatnio proszę o kontakt.
Forum jest dla Was i dzięki Wam, więc o tym nie zapominajcie. Jak coś Was dotyczy, uczestniczycie w tym i jest związane z piwem dajcie znać.
Comment