Ogłoszenie

Collapse

Orgniazujesz ODPŁATNĄ ciekawą piwną imprezę? Sprawdź zasady zamieszczania informacji komercyjnych.

Cieszy nas każda ciekawa inicjatywa piwna w kraju. W BrowarBizie doceniamy takie działania w szczególności.

Nasz serwis funkcjonuje nieodpłatnie dla Użytkowników wykorzystujących go do celów niekomercyjnych. Zamieszczanie wszelkich informacji w celach komercyjnych* - jest dozwolone wyłącznie po uprzednim uzgodnieniu tych spraw z właścicielem strony.

Zastrzegliśmy sobie to w regulaminie:

który wymaga akceptacji podczas rejestracji w serwisie.

* informacja komercyjna = informacja pozostająca w związku z prowadzoną działalnością lub zamieszczana na prośbę osób prowadzących tę działalność (nie jest to definicja sztywna)

Dla organizatorów ciekawych imprez piwnych dostępnych dla gości odpłatnie oferujemy dwa warianty współpracy:
  • Patronat medialny BrowarBizu - nieodpłatna, wzajemna forma promocji Imprezy w BrowarBizie (bannery, mailing, dedykowany wątek, itp.) i BrowarBizu na Imprezie (na materiałach promocyjnych Imprezy i na miejscu).
  • Współpraca reklamowa na zasadach komercyjnych.
    Np. dla kiełkujących projektów możliwość prowadzenia dedykowanego wątku to koszt 70 zł brutto rocznie, czyli wystarczy stać się tzw. PremiumUżytkownikiem BrowarBizu. Inne formy reklamy - w Kurierze Piwnym (biuletyn emailowy), bannery w BrowarBizie itp. są także dostępne.


Prezentacja komercyjnej oferty i wypowiadania się w imieniu tego rodzaju przedsięwzięcia na naszym Forum wymaga nawiązania oficjalnej współpracy w którymś z ww. wariantów.

BrowarBiz szerzy wiedzę piwną i dociera do tysięcy osób zainteresowanych tematem piwnym w sposób szczególny. Ponosimy duże koszty jego funkcjonowania i liczymy w tym wypadku na zrozumienie i wzajemność.

W razie pytań prosimy pisać na imprezy@browar.biz lub dzwonić pod nr
77 542 12 12 (wewn. #2 BrowarBiz) w godzinach 9:00-16:00.

Dziękujemy za uwagę.
Art & Maggyk
See more
See less

2015.06.26-27 - Annopole - Craft Beer Camp

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • anteks
    maruda
    • 08-2003
    • 10738

    #16
    Browary przybędą osobiście czy tylko na kranach?
    Mniej książków więcej piwa

    Comment

    • CraftBeerCamp
      Junior
      • 04-2015
      • 12

      #17
      Każdy wymieniony browar będzie reprezentowany przez swoją załogę. To podstawowy warunek uczestnictwa w imprezie.
      Dowiedz się więcej!
      http://craftbeercamp.pl/

      Comment

      • kenai
        Junior
        • 06-2015
        • 1

        #18
        Jedzie ktoś może z Wrocławia ?

        Comment

        • CraftBeerCamp
          Junior
          • 04-2015
          • 12

          #19
          Dla tych z Was, którzy przyjadą do nas pociągiem, uruchomimy busa CBC!

          Odjazdy z Dworca PKP w Środzie Wielkopolskiej. Jeśli ktoś z Was się nie zabierze, prosimy się nie obawiać, zrobimy dodatkowy kurs!

          Piątek:
          PKP Środa Wlkp. -> CBC
          16:00, 18:00
          CBC -> PKP Środa Wlkp.
          19:50, 21:00

          Sobota:
          PKP Środa Wlkp. -> CBC
          11:00, 13:00, 14:00, 16:00, 18:00
          CBC -> PKP Środa Wlkp.
          20:20, 22:40
          Dowiedz się więcej!
          http://craftbeercamp.pl/

          Comment

          • CraftBeerCamp
            Junior
            • 04-2015
            • 12

            #20
            Pełna lista browarów, punktów gastronomicznych i zasad serwowania piwa już na stronie:

            Dowiedz się więcej!
            http://craftbeercamp.pl/

            Comment

            • CraftBeerCamp
              Junior
              • 04-2015
              • 12

              #21
              Lista piw lanych na CBC:

              1. Gzub:
              a. Piknik z Dzikiem (Saison blg 14.1 / alk. 6.1%)
              b. Officer Crabtree (Belgian Pale Ale blg 12.9 / alk. 5.6%
              c. Gzub / Pracownia Piwa - Rogaty Tłuścioszek (Dark Saison blg 16 / alk. 7.5%)

              2. Browar Bednary:
              a. APA Potion (American Pale Ale blg 12.5 / alk. 4.5%)
              b. Cytron (Summer Ale blg 10.5 / alk. 4%)

              3. Pracownia Piwa: w trakcie uzupełniania.

              4. Rooie Dop:
              a. Chica Americana (American India Pale Ale alk. 7.1%) ,
              b. Double Oatmeal Stout (Double Oatmeal Stout alk. 9.6%)
              c. Daily Grind (Coffee Porter alk. 6.5% )
              d. Ring Your Mother XXXX (kolaboracja z Buxton i Oedipus / Imperial Mild / alk. 9.4%)
              e. Ring Your Mother XS (kolaboracja z Buxton i Oedipus / Berliner Weisse / alk. 2.6%)

              5. Browar Artezan:
              a. Pacific (New Zeland Pale Ale alk. 5% )
              b. Mera IPA (IPA blg. 15 alk. / 6.5% )
              c. Cymbopogon (Wheat Ale z trawą cytrynową blg. 11 / alk. 4.3%)
              d. Star Cysterna (Stout Owsiany Whiskey Barrel Aged blg. 16 / alk. 6.5%)
              e. Fafik (Grodziskie alk. 4%)

              6. Browar Kingpin:
              a. Mandarin (Sencha American IPA / alk. 7.3%)
              b. Geezer (Irish Espresso Stout / alk 6.4%)

              7. Browar Szałpiw:
              a. Bamber ( Hefeweizen / alk. 4.7%)
              b. Szajba (Roggenbier z chilli)
              c. Śrup ( Black IPA / 6%)
              d. Funky Cherry ( Sour Ale / alk. 6.8%)
              e. Kejter ( Amber Ale / alk. 6%)

              8. Tigertops Brewery:
              a. Citraholic (Pale Ale, alk. 4.5% )
              b. Simcoe Pils (Lager, alk. 4.6% )
              c. Warrior Clan (Szkocki Brown Ale / alk. 4.4% )
              d. Long Beach Pale (IPA fermentowana na drożdżach z klasztoru Orval / alk. 5.2% )

              9. Trzech Kumpli - Browar Lotny:
              a. Native American (IPA / alk. 6.2%)
              b. Pan IPAni (Wheat IPA / alk. 5.9%)
              c. Califia (IPA / alk. 6.9%)
              d. Piece of Cake (Session IPA / alk. 5.6%)
              e. Otwarcie Sezonu (Saison / alk. 5.7%)
              f. Szczyt Sezonu (Saison / alk. 7.5% )

              10. Browar Kraftwerk:
              a. M-16 (Lemon Grass IPA / alk. 6.5%)
              b. Panzerfaust (Rye IPA / alk. 6.7%)
              c. Thompson (American IPA / alk. 6.2%)
              d. Zmora (Smoked Rye Pale Ale )
              e. Oberschlesien (Sweet Stout / alk. 5.1%)
              f. Czort (Nut Brown Ale )
              Dowiedz się więcej!
              http://craftbeercamp.pl/

              Comment

              Przetwarzanie...
              X
              😀
              🥰
              🤢
              😎
              😡
              👍
              👎