enigma71 napisał(a) mam pytanie [..]tyskie czy ktos wiec cos na ten temat kiedy sie zaczyna i takie tam
Hmmm, Enigmo71 !!!!!
Twoja lokalizacja -> Tychy , upoważnia mnie do wskazówki : zadzwoń do Działu Marketingu Browarów Tyskich lub podjedź tam osobiście , a na pewno dostaniesz wyczerpujące informacje. Ten browar ma marketing i PR na wystarczająco wysokim poziomie ( stwierdzam to jako uczestnik giełdy majowej).
Oj, w końcu w domu, jutro jeszcze Jastrzębie Zdrój i weekend.
Impreza przebiegła bardzo sympatycznie. Dużo znajomych, szczególnie wielu z Tyskiego Klubu Birofilów "Kufelek".
Zdjęcia najwcześniej w czwarek, ale było świetnie. Jeśli tylko koś ma dobry pomysł na omijanie kolejek po piwo to w ogóle. Krzych15 wie o czym piszę.
Dużo konkursów z wiedzy piwnej i nie tylko. Do wygrania fartuchy piwne, kufle oraz beczki 5-cio litrowe dla zwycięzcy.
Jeśli chodzi o licytacje to pierwszy oraz drugi kufel poszedł za niecałe 600 kompletów "Tysiaków".
No to do jutra.
Na puszce korpobzdury że niby warzone pod nadzorem Birra Peroni. Tak samo jak Kozel, albo Zateckie w Okocimiu. W składzie Oprócz wody, słodu i chmielu jest kukurydza, raczej znana z Grupy Żywiec.
Smakuje tak jak typowy koncerniak KP.
Bardziej to pasuje do jakiejś słabszej warki Żubra,...
Witam serdecznie, czy ktoś z Was wie, czy tyskie lub książęce wypuściło nowe szkło?
Ostatnio w wesołym miasteczku widziałem gości, którzy pili piwko ze szkła "Tyskie, przejdźmy na Ty...".
pozdrawiam
Comment