31 maja 2004 r - Chorzów, METALLICA

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Małażonka
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.03
    • 4602

Pod podziękowaniami podpisuję się oczywiście obiema łapkami

Comment

• maleństwo
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2003.10
      • 847

Jeśli chodzi o mnie, to polecam się na przyszłe spotkania (w miarę moźliwości i wolnego czasu). Było mi bardzo miło, że zechcieliście się spotkać również ze mną

Comment

• masashi666
        Szeregowy Piwny Łykacz
        • 2007.06
        • 14

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pinio74
        31 maja 2004 roku na chorzowskim Stadionie Śląskim zagra METALLICA. Fanom ciężkiego grania nic nie trzeba dodawać. Bilety w cenie 95, 110 i 150 złotych pojawią się w sklepach 2 lutego.
        Byłam tam... xD xD tylko że pisze to 3 lata z opóźnieniem xD ALe i tAK są wspomnienia ...
        *** Up The Irons ***

Eddie Rips Up Europe

Comment

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
          Browary restauracyjne w Polsce
          Alkoneser
          Cześć,
          mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
          2024-08-05, 12:26
        • steelliras
          Chorzów, ul. Długa 24, Sklep Impuls
          steelliras
          Sklep stacjonarny i internetowy. Mamy w ofercie ponad 1800 gatunków piwa, głównie krafty polskie a do tego piwa oryginalne czeskie i rosnący asortyment piw z krajów europejskich tj. Belgia, Niemcy, Holandia, Dania, Austria, itp. Staramy się utrzymywać stałą ofertę jeśli to tylko możliwe,...
          2022-09-05, 12:49
        • darekd
          Reden Chorzów, Pils Klasyczny
          darekd
          Producent: Grupa Reden Chorzów. 12% ekstr., 4,8% alk.

Aromat - na początku łodygowe zielsko od polskich chmieli. Szybko się ulatnia i zostają leciutkie drożdże, zielsko i ciut słodu
          Piana - zdecydowanie wysoka, szybko większe bąble i opadanie do trwałego kożuszka
          ...
          2023-09-12, 00:01
        • dadek
          Chorzów-Batory, Inwalidzka 26, Browar Reden
          dadek
          21.06.2023 na zaproszenie głównego piwowara Pawła Fityki miałem okazję odwiedzić nowy browar Reden. Sąsiaduje przez ulicę z zajezdnią tramwajową więc by tu trafić trzeba wysiąść na przystanku Chorzów-Batory Zajezdnia i iść wzdłuż jej ogrodzenia podziwiając stacjonujące tu tramwaje....
          2023-08-20, 20:00
        • Serokomlak
          Islandia, Egilsstaðir, Fagradalsbraut 25, Austri Brugghús
          Serokomlak
          Egilsstaðir to miasteczko (zamieszkałe przez ok. 2,5 tys. mieszkańców) będące komunikacyjnym centrum środkowo-wschodniej Islandii, które jest zwornikiem w regionie Austurland. Z Egilsstaðir można udać się do Seyðisfjörður - portu (można tu kupić ciekawe piwa warzone dla miejscowych sklepów...
          2024-10-27, 01:16
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...