Doodeck faktycznie bawił się hotsptem , czego dowodem jest post powyżej pisany live i bez prądu .
Spotkanie miłe, sympatyczne, myślę, że warto organizować takie "giełdy" nawet dla "20tu" osób
Samych klubowiczów było 40 i jeszcze parę innych osób - wg . mnie było całkiem licznie i bardzo sympatycznie
Serdeczne podziękowania dla pana Bogdana Spiża i dyrekcji za umożliwienie nam odbycia tego spotkania.
Myślę że nie była to jednorazowa impreza w mini browarze Spiż i napewno zrobimy w najbliższych miesiącach podobne spotkania. Tak właściciel jak i dyrekcja browaru są bardzo pozytywnie nastawieni do naszego środowiska co powinno nas cieszyć.
Dziękuję także wszystkim przybyłym na to spotkanie - myślę że wypadło całkiem dobrze.
Dla lubiących statystyki donoszę że było nas ponad 60 osób.
Piwiarnia z piwem z wrocławskiego Spiża. Lokal z mieszanką wystroju z lat 90 i dzisiejszego. Da się wytrzymać. Miła obsługa. Do picia wybór kilku-kilkunastu piw z browary Spiż. Piłem Karmelowe i Miodowe, porządne, bez tragedii. Niedaleko dworca PKP więc można tu wskoczyć na szybkie piwko...
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
Comment