BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
XXV rocznica Zbrodni Lubińskiej
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Witam serdecznie. Szukam informacji o Zakładzie Remontowo-Montażowym Przemysłu Piwowarskiego Brzesko-Okocim ul. Browarna - ponieważ pracowałem tam w latach 1982-1984 i potrzebne mi do kapitału początkowego. Z góry bardzo serdecznie dziękuję za okazałą pomoc. Będę dozgonnie wdzięczny za...
-
Channel: Słup ogłoszeniowy
-
-
Z FB:
Lotny Festiwal Piwa powraca! Tym razem lądujemy w Lubinie. Przygotujcie się na prawdziwe święto piwa, ale również muzyki i jedzenia. Oprócz licznych rzemieślniczych browarów na festiwalu pojawią się też foodtracki z jedzeniem z całego świata oraz scena, na której zobaczycie...-
Channel: Festiwale piwne
2018-07-12, 08:24 -
-
Coroczna impreza związana z piwem.
Więcej o wystawcach, koncertach, będzie można zobaczyć na stronie:
http://www.festiwal-piwa.pl/...-
Channel: Festiwale piwne
-
-
No właśnie, czy ktoś z Was zna albo bywał w Ośrodku Wypoczynkowym Browarów Warszawskich nad jeziorem Sasek Wielki, koło Szczytna?
Ja spędzałem tam każde wakacje, miesiąc lub dwa, od co najmniej 1982 roku aż po zakup ośrodka przez Państwa Nowakowskich - piekarzy. Sentyment...-
Channel: Historia
-
-
Witam. Mam do sprzedania kolekcję 18 kapsli piwa Dinkelacker pochodzące z 1982roku. Jest to specjalna kolekcja limitowanej edycji wypuszczonej na pamiątkę rozgrywanych Mistrzostw Świata w Piłce Nożnej 1982. Stan bardzo dobry, kapsle starannie przechowywane.
Zdaję sobie sprawę z tego,...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
- Loading...
- Koniec listy.