A potem to już tylko RS rządził na scenie.
Były nowe czasem zaskakujące wersje znanych już skądinąd utworów, było parę nowszych (czytaj mniej znanych) kawałków, był zarąbisty cover, był schematyczny perkusista
Było naprawdę zaje...ście - Brawo Darku
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Jak chcesz to mogię Ci podesłać Twoją ulubioną część koncertu, na której myślałem, że paluchy Ci zdrętwieją od trzymania ich w górze. Ewentualnie tą część kiedy próbujesz ściągnąć spodnie wokaliście a potem tarzasz się po podłodze z Wujem i ojcem Jarka lat 12
Dzięki chłopaki, że byliście. Zapraszam 27 marca, niestety już bez Patona
Ja od razu przepraszam, ale 27 nie dam rady, choćbym pękł... przykro mi bardzo.
Na otarcie łez nagrałem bootlega z piątkowego koncertu, pod roboczym tytułem Radosław Stolar - Made In Luxembourg i zamierzam go rozpowszechnić wśród zainteresowanych - czyli tych, którzy byli na koncercie...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy
Ja od razu przepraszam, ale 27 nie dam rady, choćbym pękł... przykro mi bardzo.
Na otarcie łez nagrałem bootlega z piątkowego koncertu, pod roboczym tytułem Radosław Stolar - Made In Luxembourg i zamierzam go rozpowszechnić wśród zainteresowanych - czyli tych, którzy byli na koncercie...
Z okazji 10 urodzin przygotowano coś absolutnie wyjątkowego – 10 premierowych piw, stworzonych we współpracy z zaprzyjaźnionymi browarami z całej Polski!
Dodatkowo Czeka:
unikalna selekcja piw warzonych specjalnie na tę okazję
konkursy i nagrody dla naszych gości
dobra muzyka...
Sprzedam w komplecie pokale RESTAURACYJNE EB i masę dodatkowych gratis z lat PRL.
Jestem mocno elastyczny, mogę zawieźć, mogę kupca przyjąć u siebie w domu.
Nie chciałbym sprzedawać pojedynczo, bo teraz taka kolekcja już nie do zdobycia.
Dzień dobry.
Porządkuję swoje zbiory pokali restauracyjnych i klubowych EB.
Wszyscy lubimy piwo, chodzimy po knajpkach..
Czy może ktoś z państwa może pomóc w identyfikacji miast z których pochodzą pokale?
Część wiem, ale chciałbym uzupełnić te dane.
Nie...
Comment