Tyskie już poleku jeździ.
Nie wiem co jest, jak będzie wiadomo to proszę o info.
Gdzie jest - info na stronie.
Nie wiem co jest, jak będzie wiadomo to proszę o info.
Gdzie jest - info na stronie.
Oprócz piwa interesują mnie też gadżety, a wiadomo, że na to tłum rzuci się w pierwszej kolejności
No, ale po kolei... Zacznę od tego, że nigdzie (oprócz telewizji i internetu) nie widziałem żadnej reklamy, że MRP jest tego dnia w Aleksandrowie. Pojechałem nie znając miejsca ani godziny rozpoczęcia imprezy. Interesowały mnie oczywiście gażdety, więc wymyśliłem, że pojadę tam ok. godziny 9. Przy wjeździe od strony Łodzi też nie było żadnych informacji więc jadąc na zasadzie "gdzieś zawsze dojadę" dojechałem do rynku, gdzie znalazłem baner że są Dni Aleksandrowa na terenie MOSiR-u. Pomyślałem, jak się okazało słusznie, że może te dwie imprezy są połączone. Teraz tylko pozostało mi znaleźć MOSiR. Na szczęście przechodząca miła pani wskazała mi drogę. Po wjeździe na teren z daleka zobaczyłem namiot Tyskiego. Uradowany podszedłem do niego i... falstart. Okazało się, że impreza startuje o 15-tej
O 9-tej to oni dopiero wszystko rozstawiali... Nie pozostało mi nic innego jak wrócić do domu i zjawić się o odpowiedniej godzinie.
. Miejscowi są pewnie przyzwyczajeni bo to ich tradycja, a poza tym ciężko dostać coś innego, jednak turyści szukają urozmaicenia. Ale na szczęście da się znaleźć miejsca gdzie można się napić prawdziwego...
Comment